Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

djaguard

Pristupio: 19 Jan 2007
Studijska grupa: Psihologija

PorukaPoslao: Čet 25 Jan, 2007 13:41  Naslov:  dollar sreda Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

i don't like wednesdays

kyss, primus, queens of the stone age, ministry, skatenigs, rhcp, morphine, butthole surfers, faith no more, pj harvey, nick cave, tom waits, mark lanegan, nirvana, sonic youth, eels, the birthday party, kid kongo powersm rage against the machine, nine inch nails, autolux, RADIOHEAD

a sta je jos pustala sto nisam prepisala sa odlepljenog plakata a sto sam prepoznala:
blur, the cure, siouxie and the banshees (velvet javi se!! Smajli), the smiths, muse.. (dosta od mene)..

kako vam se cini?

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

VelvetX
Administrator

Pristupio: 12 Apr 2006
Studijska grupa: Istorija umetnosti

PorukaPoslao: Čet 25 Jan, 2007 13:52  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Javljam se! A mogao sam da se javim i za Kejva, Birthday party, NIN, Ministry... Smajli Sreda, a? Aj da vidim, mozda bi mogao i da svratim...

bez sjeNke

Pristupio: 01 Dec 2006
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Čet 25 Jan, 2007 15:51  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

the cure, siouxsie, the smiths... pa i radiohead i nin... Smajli

minimi

Pristupio: 06 Jan 2007

PorukaPoslao: Čet 25 Jan, 2007 16:50  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

I emni se sviđaaaa!!!!!!!!!
malo da se okanem ane!!!
Sreda je moj novi dan!
zovite me sredaa,,,,,
jel dasan sreda?

evena

Pristupio: 17 Nov 2006
Studijska grupa: Sociologija

PorukaPoslao: Čet 25 Jan, 2007 17:25  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

opasan je dasan sredan!
ali je danas cetvrtak Namig
joj, otkad nisam bila u dollaru... a jedno vreme se nisam izvlacila odande... tamo smo poceli sa dj karijerom... eh... LOL

djaguard

PorukaPoslao: Čet 25 Jan, 2007 17:54  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

i mislila sam da ces se ti evena javiti.. secam se kad ste vi bili tamo - sad ste ipak uznapredovali! Smajli

e pa super!

sad je mozda dobar trenutak da otkrijem jos jednu informaciju. broj ljudi je juce varirao (bukvalno, ja se ne salim) od 5 do 9 (ukljucujuci dj-icu, kelnera, sankera, mog druga i mene Plez)!
ali ako svako od nas pozove nekoliko drugara i dodjemo tako zajedno...
Namig

minimi

Pristupio: 06 Jan 2007

PorukaPoslao: Čet 25 Jan, 2007 21:23  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

eto sad će da bude od 6 do 9...(barem što se mene tiče)

djaguard

PorukaPoslao: Pet 26 Jan, 2007 13:34  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Kez odlicno!! i ja cu "ove moje" da iscimam.. mozda onda bude od 10 do 15!! wuuuu.. Plez

evena

PorukaPoslao: Sre 31 Jan, 2007 15:57  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

da vidimo, ko sve ide u $ 2nite? Smajli

evena

PorukaPoslao: Sre 31 Jan, 2007 20:05  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

e, hebi ga, nije ni meni sudjeno da proslavim polozen ispit! dollar ostaje za naredne nedelje...

djaguard

PorukaPoslao: Sre 31 Jan, 2007 21:25  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

cak ni ja ne idem!!!! katastrofa. svi su nesto u smor-fazonu. a meni je ostao neki film da pogledam..
ali sledece srede.. potrudicu se malo vise pa da se i malo vise nas okupi..

DaM daM!
Moderator

Pristupio: 21 Jan 2007
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Čet 01 Feb, 2007 00:48  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

fini izbor..faith no more, smithsi...valja navratiti i vala 'ocu

djaguard

PorukaPoslao: Čet 01 Feb, 2007 13:08  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

sto je najgore, ja sam juce (nepredvidjeno) izasla i bila na 50m od dollara, i nisam otisla! shame on me!!!!

evena

PorukaPoslao: Čet 01 Feb, 2007 13:12  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

a ja sam bila u blue moonu na manisentu... LOL

djaguard

PorukaPoslao: Čet 01 Feb, 2007 13:17  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ah!! da sam znala!! ja ih bas bas volim!!! i od toga sam bila na 50m u nekom trenutku..
juce sam izgleda propustila previse stvari! grrrr

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1799 Attacks blocked