Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

KakoSarmuKuvati-EmilDirke

Pristupio: 15 Mar 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Pet 13 Apr, 2007 01:04  Naslov:  neki festival Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

e ... mene samo zanima zna li neko da mi kaze neko nesto vise o "tom festivalo koji bi uskoro trebalo da se odrzi na kosutnjaku ( valjda kod hajducke cesme - da bude besplatan - da bude zanimljivih grupa i to......
mene pre svega kog je datuma ?? , kada pocinje ? ko sve nastua ? i koji im je raspored ? , a ne znam mu ni ime, niti sto konkretno o njemu ( samo znam da je uskoro i besplatan ) - pa posto neznam koga da priupitam niti na kako da potrazim informacije o necemu sto ne znam ni kako se zove, rekoh mozda neko od vas mladi studenata znate / a moze informacije i od starih studenata

u sustini najbolje bi bilo kad bi neko imao neki link za sajt "festivala" ako on u opste postoji - ili sta god

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

garfield

Pristupio: 27 Jan 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Pet 13 Apr, 2007 01:14  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

svira Obojeni Program, to znam sigurno, pochinje od 14h ali datum sam zaboravila...oko 22. aprila ili tako neshto, nisam sigurna stvarno....

- Albert Einstein

Nico

Pristupio: 19 Apr 2006
Studijska grupa: neki drugi fakultet

PorukaPoslao: Pet 13 Apr, 2007 01:38  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

To je ovo:
Supernatural festival

Povodom Dana planete Zemlje, 22. aprila od 14 časova, kod Hajdučke česme održaće se Supernatural festival na kome će nastupiti domaći bendovi i di džejevi.
Na festivalu će nastupiti Obojeni Program, Shiroko, Pionir 10, Belgrade Yard Sound System featuring Yardplay, Goran Milošević (ex Plejboj) & DJ set i Kinetic Vibe.

http://www.b92.net/kultura/pop/vesti.php?yyyy=2007&mm=04&dd=11&nav_id=241312

Nemaju sajt, ali su na majspejsu:
http://www.myspace.com/supernaturalfest

timon
Upozorenja : 4
Moderator

Pristupio: 06 Jul 2006
Studijska grupa: Istorija umetnosti

PorukaPoslao: Pet 13 Apr, 2007 23:01  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

grrrrr!!!! sto sve dobre stvari moraju da padnu dan nekog mog ispita Tuzan

JukeAtz
Moderator

Pristupio: 02 Dec 2006
Studijska grupa: neki drugi fakultet

PorukaPoslao: Pet 13 Apr, 2007 23:38  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Marfijev zakon, jbg...

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1742 Attacks blocked