Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Porphyrogenitus
Upozorenja : 1

Pristupio: 27 Jun 2007
Studijska grupa: Istorija

PorukaPoslao: Čet 29 Maj, 2008 17:34  Naslov:  Pekinska Patka na Exitu!!! Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Evo ide mala ekskluziva Kez

29.Maj 2008.
Pekinska Patka na Exitu

Image

Obeležavajući trideset godina od formiranja, Pekinška patka se ponovo okupila u originalnoj postavi:

Nebojša Čonkić Čonta – vokal;
Sreten Kovačević Srele – gitara;
Boris oslovčan Bo – bas;
Shital Puri Cila – bubnjevi;

Veliki povratak novosadske četvorke najavljen je za nedelju (13.jul ) na glavnoj bini (Main Stage) Exit festivala, a neposredno pre izlaska pank ikona, Sex Pistolsa.

http://www.multimediarec.co.yu/show.php?tekstID=488

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

pifty

Pristupio: 19 Jan 2007
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Ned 08 Jun, 2008 17:59  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

a taman sam pomislila da me ove godine nece navuci nikakav bend da dodjem na exit... kao, svi koje bih gledala su vec bili. ko bi rekao da je trebalo da racunam i na bendove koji se mozda slucajno jos jednom okupe???

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1800 Attacks blocked