Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Rogan

Pristupio: 14 Apr 2006
Studijska grupa: Istorija umetnosti

PorukaPoslao: Pon 09 Apr, 2007 03:21  Naslov:  Istorija opadanja i propasti Rimskog carstva + Vizantije Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

U pdf formatu.

--- The late, great Bill Hicks

Poslednji izmenio Rogan dana Ned 13 Maj, 2007 12:44, izmenjeno ukupno 1 puta
Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

Cosmomachia

Pristupio: 08 Mar 2007
Studijska grupa: neki drugi fakultet

PorukaPoslao: Pon 09 Apr, 2007 10:59  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Hm, Rogane, koliko god da si me pre neki dan iznervirao (molim te, ne uzmi mi za zlo ako sam i ja preterao, bio sam osetljiv u tim momentima), moram priznati da otvaras i nacinjes VEOMA zanimljive teme. Slucajnost je bas htela da sinoc pocnem da citam "Heliogabal: krunisani anarhista" Antonena Artoa. Preporucujem ti to (i ne samo tebi, naravno), jer je Artoova vizija rimske dekadencije opisana na cudesan nacin, u onoj meri u kojoj je Arto jedinstven. Sta da kazem - prvo poglavlje se zove "kolevka puna sperme".

Handshake!

"Ja ich weiss woher ist stamme,
ungesättight gleich der Flamme
glühe und verzehr ich mich.
Licht wird alles was ich fasse,
Kohle alles was ich lasse.
Flamme bin ich sicherlich!"
Friedrich Nietzsche (1844-1900)

Zavrsio 2003. nemacki jezik i knjizevnost. Radi na magistarskoj tezi "Ludilo i ludaci u ekspresionizmu". Aktivno pise i bavi se eksperimentalnom muzikom.

Stirb und werde!

nancy

PorukaPoslao: Pon 09 Apr, 2007 12:33  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

wauuu koliko korisnih stvarcica Smajli

garfield

Pristupio: 27 Jan 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Pon 09 Apr, 2007 14:55  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

uu ovo je supeeer! samo gde je ovo bilo u prvom semestru kad mi je trebalo....ali ipak jeej! Kez

- Albert Einstein

timon
Upozorenja : 4
Moderator

Pristupio: 06 Jul 2006

PorukaPoslao: Pon 09 Apr, 2007 22:32  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

wow! kako bi bilo lepo kada bi svi svoje naucne radove kacili na net za dz...

Rogan

PorukaPoslao: Ned 13 Maj, 2007 12:46  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Predavanja americhkog istorichara Larsa Braunvorta o 12 najznachajnijih vizantijskih vladara, u mp3 formatu...

--- The late, great Bill Hicks

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1660 Attacks blocked