Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

VelvetX
Administrator

Pristupio: 12 Apr 2006
Studijska grupa: Istorija umetnosti

PorukaPoslao: Pet 22 Jun, 2007 19:06  Naslov:  Svirke u Studentskom gradu Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Da li izlazi neko uopšte ovde? Ja imam običaj povremeno da svratim na onaj otvoreni plato, svirke uopšte nisu loše a atmosfera je sjajna...

Inače, da li neko zna kako se zove bend koji je svirao u sredu veče (20.06)? Imali su baš sjajan repertoar - od Midnight Oil-a, preko Motorheada do Black Eyed Peas... Plez

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

locky21
Moderator

Pristupio: 25 Jan 2007
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Sub 23 Jun, 2007 20:30  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ja sam bio nekoliko puta , mislim da sam svaki put naishao neplanirano ali je bas mi bilo fino, i slazem se za ocenu svirki i atmosfere na istim......a za tu sredu ne znam stvarno,jer tad nisam bio.........

basha

Pristupio: 22 Maj 2007

PorukaPoslao: Ned 24 Jun, 2007 11:13  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Citat:
Inače, da li neko zna kako se zove bend koji je svirao u sredu veče (20.06)? Imali su baš sjajan repertoar - od Midnight Oil-a, preko Motorheada do Black Eyed Peas...

serbian soul band iz smederevske palanke....pozzz

VelvetX
Administrator

Pristupio: 12 Apr 2006

PorukaPoslao: Ned 24 Jun, 2007 14:51  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Citat:
serbian soul band iz smederevske palanke....pozzz

Hvala majstore. Smajli

atomski_mraw
Moderator

Pristupio: 12 Maj 2006
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Pon 25 Jun, 2007 01:24  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ima li josh kakwih swirki do kraja juna ?ja sam ishla chesto proshle godine i bilo super uwek Smajli))

basha

Pristupio: 22 Maj 2007

PorukaPoslao: Pon 25 Jun, 2007 15:56  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

nikada ne obaveštavaju,nego ako naletiš.....

atomski_mraw
Moderator

Pristupio: 12 Maj 2006
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Uto 26 Jun, 2007 00:38  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

moracu da odem do studenjaka da uzmem program , ali owa wrucina !

senka supermenka

Pristupio: 20 Nov 2006

PorukaPoslao: Uto 26 Jun, 2007 00:46  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

meni je bilo bash superrr ne elektro lasti. vredi otici tamo...morska atmosfera Smajli

Individuum

Pristupio: 16 Dec 2006
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Pet 29 Jun, 2007 12:49  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Hocu da izadjem negde... Wall

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1767 Attacks blocked