Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Bacon

Pristupio: 19 Jan 2008
Studijska grupa: Arheologija

PorukaPoslao: Uto 29 Apr, 2008 23:51  Naslov:  UT3 Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

sta mislite?

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

Zmaj Ognjeni Vuk
Upozorenja : 1

Pristupio: 15 Okt 2007
Studijska grupa: Istorija

PorukaPoslao: Sre 30 Apr, 2008 00:04  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Nije loshe, korak ka starim vrednostima UT-a (prethodne verzije su bile malo Quake-olike). Predivno optimizovan endzin - kada bi svi toliko paznje posvetili optimizaciji igre, ovo bi bio bolji svet... Smajli

Bacon

Pristupio: 19 Jan 2008
Studijska grupa: Arheologija

PorukaPoslao: Sre 30 Apr, 2008 00:13  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

da naravno
kad uporedis bioshock zahtevnost i ut3 zahtevnost... Single player nije nesto ali od njega se nije ni ocekivalo puno. MP je dinamican. Bas lici na originalan UT. Svidja mi se

Scorpion

Pristupio: 09 Jul 2008
Studijska grupa: Sociologija

PorukaPoslao: Čet 10 Jul, 2008 19:37  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ima ovo negde na netu? ne znam ni ja gde sam sve trazio unreal tournament i nista

Zmaj Ognjeni Vuk
Upozorenja : 1

Pristupio: 15 Okt 2007
Studijska grupa: Istorija

PorukaPoslao: Čet 10 Jul, 2008 19:58  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Scorpion ::
ima ovo negde na netu? ne znam ni ja gde sam sve trazio unreal tournament i nista

Pravilnik Studentskog Foruma: Osnovne odredbe

3. Poštujte zakon o intelektualnoj svojini.

Zabranjeno je razmenjivati fotokopije knjiga, piratizovan softver, filmove, muziku ili bilo kakav drugi nelegalan sadržaj na forumima.

Namig

Scorpion

Pristupio: 09 Jul 2008
Studijska grupa: Sociologija

PorukaPoslao: Čet 10 Jul, 2008 20:03  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

sorry, nisam znao da ne sme Smajli

Milan987

Pristupio: 05 Jul 2008
Studijska grupa: Andragogija

PorukaPoslao: Čet 10 Jul, 2008 20:18  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

sta ce ti sa neta? kada neces moci da igras... a ako te interesuje... trenutno na netu ima oko 270 igraca iz celog sveta, tako da ne... ne isplati se kupiti to trenutno, barem ne dok ne zazive community mods Smajli

ovo vredi imati original, ali ne sada....

sada bolje uzmi CoD4, ili RS Vegas 2, ili tako nesto...

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1767 Attacks blocked