Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

baranka

Pristupio: 08 Jun 2008
Studijska grupa: neki drugi fakultet

PorukaPoslao: Ned 08 Jun, 2008 18:37  Naslov:  stan BG-u Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

HEj ljudi ja sam iz CG i upisujem fax i BG-u . Zanima me kako najlakse da nadjem stan, da bude da ok lokaciji a ne nesto skup? I koje mi lokacije preporucujete jer ja o BG-u znam Terazije, Knez Mihajlovu i to je to Smajli

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

JukeAtz
Moderator

Pristupio: 02 Dec 2006

PorukaPoslao: Pon 09 Jun, 2008 04:29  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Bilo kako, samo ne preko agencije.

baranka

PorukaPoslao: Pon 09 Jun, 2008 12:25  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

oki dok, iscitala sam malo ovuda sta ima po forumu i otprilike to ukapirala Smajli thanx anyway

JukeAtz
Moderator

PorukaPoslao: Pon 09 Jun, 2008 13:09  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Treba imati sreće... Raspitati se među kolegama, prikačiti nekome koga poznaješ, i tako to...

Uvek ima i oglasa u maniru "potreban cimer"...

I gledaj da izvučeš što više možeš... Između stana na pet minuta hoda od faksa i stana sa veš mašinom, biram ovo drugo Kez

Samo ne ostavljaj preseljenje za oktobar...

petar.jevremovic

Pristupio: 14 Okt 2007
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Pon 09 Jun, 2008 22:59  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Evo mozes samnom da zivis. Posalji sliku i depozit. Kez
salim se, uzmi HALO oglase i polako, najbolje da ih kupis noc pre nego sto zvanicno izlaze- kod onog simpaticnog coveka na pocetku Knez Mihajlove.

baranka

PorukaPoslao: Čet 12 Jun, 2008 20:25  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

znaci najbolje da uzmem stan vec u septembru???

JukeAtz
Moderator

PorukaPoslao: Čet 12 Jun, 2008 20:34  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

pazi, najbolje je da ga uzmeš već u maju... ali maj je prošao... kontaj da se cene nabijaju što je početak faksa bliži... samim tim, veća navala i slabija ponuda...

baranka

PorukaPoslao: Čet 12 Jun, 2008 20:37  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ok. u svakom slucaju hvala...
vidjecu..i jos jedno pitanje...bolje dodje veci stan sa vise ljudi nego garsonjera na primer???
Meni bas malo likova iz grada idu za BG tako da cu najvjerovatnije u pocetku biti sama...

JukeAtz
Moderator

PorukaPoslao: Čet 12 Jun, 2008 21:13  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

hmmm... pa, da. kvadratura vs broj cimera vs lokacija...

možeš naći garsonjeru u krugu dvojke za, lupam, 300eur mesečno, ali za 200eur ćeš na novom beogradu imati dvosoban stan...

no, svugde se može desiti da naletiš na nešto mnogo jeftinije no inače - samo treba imati sreće x)

baranka

PorukaPoslao: Pet 13 Jun, 2008 12:55  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

oki dok ...gracias Smajli

xxkcy
Moderator

Pristupio: 05 Jun 2007
Studijska grupa: Andragogija

PorukaPoslao: Pet 13 Jun, 2008 13:03  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

veci izbor ponude mozes da nadjes na oglasima preko neta, tipa halo oglasi, net oglasi, krov oglasi..... samo ukucaj na google oglasi, pa onda trazi oglase sa nekretninama...... em sto ne moras da kupujes novine, em je izbor veci

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1799 Attacks blocked