Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

tatty

Pristupio: 24 Maj 2008
Studijska grupa: ne studiram

PorukaPoslao: Sub 24 Maj, 2008 02:07  Naslov:  Sam prijemni Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Znam da je puno pisano o prijemnom ali mene interesuje sta se desava na sam dan prijemnog. Konkretno mislim na psihologiju. Da li svi polazu u istoj sali? Koliko dugo traje? Jel i Toi i test znanja istog dana? Jel moze nesto da se prepise il su profesori mnogo strogi Namig

Hvala:-)

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

Odium

Pristupio: 23 Jan 2008
Studijska grupa: Psihologija

PorukaPoslao: Sub 24 Maj, 2008 15:34  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

dva dana,test opste kulture 45 minuta,test iz psihologije sat vremena,u dve ili tri sale,zavisno koliko ima prijavljenih kandidata.moze da se prepisuje,samo ne znam po kom kriterijumu znas ko zna a ko ne.

tanya2711

Pristupio: 08 Feb 2008

PorukaPoslao: Sub 24 Maj, 2008 20:34  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ne preporucujem da prepisujes od nepoznatih ljudi,ja sam tako bezveze zeznula jedno pitanje koje sam znala,a na prijemnom ti je svaki bod bitan.jedino ako imas neku drugaricu pa da se organizujete ko bolje zna taj deo sedi dole

Shiny

Pristupio: 08 Sep 2007
Studijska grupa: Andragogija

PorukaPoslao: Ned 25 Maj, 2008 01:21  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ja se iskreno ne bih usudila da prepisemm pa ne znam sta da je, makar ne dobila te bodove!

gibal

Pristupio: 16 Nov 2007

PorukaPoslao: Pon 26 Maj, 2008 21:18  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

mi smo prepisivali i super je prolo svi smo na budyetu... savet napravi ekipu koja zna i nem frke...

tatty

PorukaPoslao: Uto 27 Maj, 2008 01:52  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Hvala na savetima al tesko da mogu da napravim ekipu jer sam 2 godine starija od generacije koja sad upisuje pa nikog ne znam:-) A i iskreno mnogo bi mi vise trebala pomoc za ostu kulturu nego sam test, al verujem da je tako svima:-D

tanya2711

Pristupio: 08 Feb 2008

PorukaPoslao: Uto 27 Maj, 2008 16:20  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ja nisam zavrsila gimnaziju pa mi opsta kultura nije bas isla pa sam se organizovala sa drugaricom iz gimnazije da ona sedi dole na opstoj a na testu znanja da ja sedim dole posto je meni to bolje islo.
ja zavrsih na budzetu al nazalost moja drugarica se nesto zabagovala na opstoj i ostavila 5 pitanja prazna i nije uspela da upise....

shvrtja

Pristupio: 02 Jun 2008
Studijska grupa: Arheologija

PorukaPoslao: Pon 02 Jun, 2008 20:32  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ljudi ja sam se usralaaa, jel istina da je test iz psihologije mnooogoo tezak i da mora da se zna ona knjiga iz druge godine od reci do reci pogotovo ono sitnim slovima, i jel postoji da je neko upisao a da nije bio odlican?

tatty

PorukaPoslao: Pon 02 Jun, 2008 23:47  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Istina istina...

E sad za ovo sto pitas ne znam, mada sigurno nisu svi odlicni upisivali, verovatno su oni koji su slabiji sa prosekom bolje ucili za test...

black sheep

Pristupio: 21 Nov 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Ned 08 Jun, 2008 23:20  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Sitnim slovima i nema nishta specijalno. Meni je najgore kad se jedna te ista pricha razvlachi na 5 strana pa ne znam ni shta treba da bubachim odatle, koje detalje.. to je npr ono za ljubav, odnosi sa roditeljima, vrshnjacima, itd; kao i kod chinioca socijalizacije.. Pa ono je zlo. Shta uopshte mozhe docji iz tih 'razglabanja'?

shvrtja

PorukaPoslao: Pon 09 Jun, 2008 14:12  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ljudi ne bi da budem dosadna ali sto se tice tog razglabanja, kako ide sa ovim organskim osnovama, mene to bas nervira, ne mogu uopste da se skoncenrisem da ucim, jel to spada u razglabanje isto Rolling Eyes

black sheep

Pristupio: 21 Nov 2007

PorukaPoslao: Pon 09 Jun, 2008 17:16  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Pa.. ne. Haha To treba znati sve, naravno. U tom delu su praktichno samo nabrojane chinjenice koje vecjinom treba znati i iz opshte kulture, a kamoli za prijemni..

shvrtja

PorukaPoslao: Pon 09 Jun, 2008 20:59  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ma da da naravno..........znala sam ja to! reko samo da proverim... Kez

sajka

Pristupio: 21 Maj 2008

PorukaPoslao: Sre 11 Jun, 2008 11:15  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ako neko moze da napise par pitanja iz testa znanja[psihologija],cisto da znam okvirno...

zgazeni bambusi

Pristupio: 14 Jun 2008

PorukaPoslao: Uto 17 Jun, 2008 22:44  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

i mene jako zanima kakvog su tipa pitanja, cisto da znam po kom principu da ucim..

pirate prince at her side,
stirrin' into a hollow idols eyes..."

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1761 Attacks blocked