Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Asker
Moderator

Pristupio: 26 Avg 2007
Studijska grupa: Andragogija

PorukaPoslao: Pon 24 Sep, 2007 02:06  Naslov:  PLANINARENJA Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Bavi li se neko ovakvim stvarima i ima li kakve akcije da najavi, informacije da podeli? Bila sam samo jednom i bas mi se svidelo osim sto je ekipa bila matora pa i kilometraza mala a boravak jednodnevan...i tako...verovatno bih opet, al nikako da postanem clan kakvog planinarskog drustva... Zna li ko koje je p.d. najbolje po pitanju akcija a i uzrasta?

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

Sebastijan
Moderator

Pristupio: 25 Jun 2007
Studijska grupa: Istorija

PorukaPoslao: Pon 24 Sep, 2007 02:57  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

I ja sam zainteresovan za ovo, ali nemam (n)ikakve informacije. Neko...?

Rogan

Pristupio: 14 Apr 2006
Studijska grupa: Istorija umetnosti

PorukaPoslao: Pon 24 Sep, 2007 08:07  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Ne znam koje je najbolje, ali znam da su ortaci iz srednje godinama ishli sa ovim udruzhenjem na Rajac, i da su se svaki put sjajno proveli...

--- The late, great Bill Hicks

Asker
Moderator

PorukaPoslao: Pon 24 Sep, 2007 11:47  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Gle! Pa bas i ja to nadjoh i zainteresovalo me i ide se 12.okt pa mozda i odem...a i meni se cini da su pobeda i recimo zeleznicar najbolji samo ne znam nikoga niti imam iskustva...

Despina

Pristupio: 22 Apr 2007

PorukaPoslao: Pon 24 Sep, 2007 13:01  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Ја сам члан "Победе" од ове године, али нисам ишла на планинарске излете, већ сам се учланила због оријентиринга, који је заиста феноменалан спорт, мада мало напоран, а и путовања сваког викенда нису безначајан трошак.

Од људи које знам, а који су дуже чланови "Победе", знам да су они заиста феноменално п.д. и да нуде заиста све- од рекреативних дугих шетњи по планинама, до пењања на највише врхове света...Наравно, то све иде поступно...Састанци су уторком у 20ч у седишту на Црвеном крсту, не сећам се тачно улице, ал видећу, па тада можеш да одеш и распиташ се око свега. Колико ја знам, за путовања је неопходно само учлањење које кошта око 200 дин. плус чланарина око 100дин. Неопходна ти једна слика и то је то. Онда се само пријавиш благовремено за одговарајућу туру, уплатиш паре и путујеш! Велика предност је путовање по Европи за ситне паре, а тамошњи планински центри су заиста феноменални. Тако за мале паре можеш да одеш на скијање у Чешку и Словачку, а све преко пријаве за планинарење! Namig

“We study the problem. We’ve been studying it for damn well near a century, yes, but we get no further with our studies. You’ve got a good home here, good loving parents. You’ve got not too bad of a brain! Is it some devil that crawls inside of you?”

Asker
Moderator

PorukaPoslao: Pon 24 Sep, 2007 16:24  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Sta je orijentiring?

garfield

Pristupio: 27 Jan 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Pon 24 Sep, 2007 16:25  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Asker ::
Sta je orijentiring?

http://en.wikipedia.org/wiki/Orienteering

- Albert Einstein

Zapotec

Pristupio: 17 Jul 2007
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Pon 24 Sep, 2007 16:28  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Visoke Tatre i Olimp mogu tek kad prodjete dobar deo planina po Srbiji, jer su poprilicno teske. Racunajte na 10-15 izleta pre toga, ali svaki je fantastican. Jedan od boljih momenata je kad u sred neke wolfscrew udjete kod nekog dede u kucu, a ono posvud neverovatnni duborezi, i sabrana dela Mire Markovic LOL ..Ja dok sam isao u Prvu, bilo nas je dosta na tim izletima jer je prof. hemije bila clan toga, a ocena se morala zaraditi Namig

jimson_crimson

Pristupio: 18 Apr 2006
Studijska grupa: Istorija umetnosti

PorukaPoslao: Pon 24 Sep, 2007 16:46  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Isao si u Prvu? Da nije ta profesorka sto je vodila na te planinarske izlete Bulajicka?!! SmajliSmajliSmajliSmajliSmajli

Zapotec

Pristupio: 17 Jul 2007

PorukaPoslao: Pon 24 Sep, 2007 19:42  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Bulaja „Sluzba je sluzba a druzba je druzba“, nego sta Namig

matija bakshu

Pristupio: 18 Mar 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Čet 27 Sep, 2007 16:43  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ha ha mi planiramo da idemo na hodochashce po manastirima srbije na prolece peshaka do crne gore pa ako bog da dace bog

Asker
Moderator

PorukaPoslao: Pon 01 Okt, 2007 22:08  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

auuu...izistinski?peshaka?

evilman

Pristupio: 11 Okt 2007
Studijska grupa: Klasične nauke

PorukaPoslao: Čet 11 Okt, 2007 17:41  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Ja se prijavljujem za sve aktivnosti! A zashto se ne bi i sami organizovali? Kad krene fax da provjtravamo glave vikendom,,, Zlo

Despina

Pristupio: 22 Apr 2007

PorukaPoslao: Čet 11 Okt, 2007 23:05  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Nije ti ova loša. Kul

“We study the problem. We’ve been studying it for damn well near a century, yes, but we get no further with our studies. You’ve got a good home here, good loving parents. You’ve got not too bad of a brain! Is it some devil that crawls inside of you?”

locky21
Moderator

Pristupio: 25 Jan 2007

PorukaPoslao: Pet 12 Okt, 2007 16:53  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ja sam bio chlan pobede( mislim vljd sam josh uvek Smajli ), i bio sam na raznim zezntyijama tj planinarenjima po srbiiji i jednom in bulgaria, dodushe najcheshtje na rajtzu sam bio jer mi je najlakshe( tipa 20 min od kutje) i mogu svima da preporuchim uchlanjenje u pobedu (kao i rajatz)..

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Idi na stranu 1, 2  Sledeca

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1790 Attacks blocked