Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Indiana Jones

Pristupio: 01 Jun 2007
Studijska grupa: Arheologija

PorukaPoslao: Uto 13 Nov, 2007 20:25  Naslov:  datovanje za arheologe Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Jel moze neko ko je vec polagao ispit iz predmeta Datovanje za arheologe da mi kaze kakav je? Pismeni ili usmeni? Na sajtu fakulteta pise da je pismeni/usmeni, sto mi je malo nejasno. Kako moze biti oba? I koliko od ocene nosi onaj rad o apsolutnim metodama datovanja?

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

*Sofija*

Pristupio: 19 Maj 2007

PorukaPoslao: Uto 13 Nov, 2007 23:29  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Prvo radis prezentaciju sa odabranom temom tj. radis neku od metoda datovanja. A sam ispit se pismeno polaze, ima par pitanja, odnosno metoda, nije nista komplikovano....i to je to. Prezentacija treba da bude dobra, jer se to isto gleda kad ti daju ocenu...Meni je tako bilo, ali mozda je vama drugacije jer idete po Bolonji...

Indiana Jones

Pristupio: 01 Jun 2007

PorukaPoslao: Sre 14 Nov, 2007 15:29  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Puno hvala! Smajli

Ana

Pristupio: 14 Feb 2007

PorukaPoslao: Ned 18 Nov, 2007 00:26  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Ali nemoj da ti se učini da je lagano zbog toga što ipak ima da se radi i Jaca je relativno zahtevna (u slučaju da si joj simpatična onda ok)

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1761 Attacks blocked