Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Lana

Pristupio: 29 Nov 2007
Studijska grupa: ne studiram

PorukaPoslao: Čet 29 Nov, 2007 13:30  Naslov:  Vanredno skolovanje? Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Smajli

Zdravo svima!
Zanima me da li je moguce upisati vanredno Filozofski fak., smer filozofija?
Na sajtu faxa nisam nasla informacije, pa ako vi znate... Bow

I ako je moguce, kakav je princip polaganja?

Hvala unapred!

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

garfield

Pristupio: 27 Jan 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Čet 29 Nov, 2007 22:54  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Vanredno studiranje je odavno ukinuto.

- Albert Einstein

febris

Pristupio: 16 Okt 2007
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Ned 02 Dec, 2007 14:44  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Lana, sad se to zove samofinansirajući student. Cifre su da otpadaju uši, a moraš da pohađaš dobar deo predavanja i vežbi. Ako imaš volje probaj. ja sam jedan od njih. Ide teško, ali iskreno vredi se pomučiti.

rabindra

Pristupio: 10 Dec 2006
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Ned 02 Dec, 2007 14:56  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Samofinansirajuci studenti imaju iste obaveze i polazu ispite na isti nacin kao i studenti na buzetu. Mislim da je jedina razlika to sto kao samofinansirajuci mozes da preneses vise ispita. U svakom slucaju moras da pohadjash nastavu. pises seminarske i sl. Ta razlika samofinansirajuci - buzetski se vidi jedino pri nekim administrativnom poslovima. Profesori i asistetnti ne znaju i ne zanima ih ko je samofinansirajuci, a ko buzdetski. Mislim na generacije upisane od 2006.

Sada na nekim fakultetima postoji tzv.studiranje na daljinu. Mislim da je to nestho kao vanredno studiranje. Ali, koliko znam, toga nema na nasem fakultetu...

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1797 Attacks blocked