Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

QQQ
Trenutno banovan

Pristupio: 08 Feb 2008
Studijska grupa: Andragogija

PorukaPoslao: Pon 11 Feb, 2008 16:50  Naslov:  Socijalna Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

a jel izlazi neko na 2. kol. iz socijalne u subotu?

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

kikigrin

Pristupio: 26 Nov 2007

PorukaPoslao: Čet 06 Mar, 2008 20:45  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Hahaha... pogledana tema 66 puta a niko da odgovori... E ljudi, pa kao da ce neko da oceni vas post na forumu... Namig Namig Namig

garfield

Pristupio: 27 Jan 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Čet 06 Mar, 2008 20:52  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

kikigrin ::
Hahaha... pogledana tema 66 puta a niko da odgovori... E ljudi, pa kao da ce neko da oceni vas post na forumu... Namig Namig Namig

Moze da bude pogledana i od strane milion ljudi, a opet da niko od njih ne zna odgovor na pitanje (ili u ovom sluchaju da niko od njih ne izlazi na kolokvijum), zar ne?

- Albert Einstein

QQQ
Trenutno banovan

PorukaPoslao: Pet 07 Mar, 2008 13:47  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

kako god, ja gubim entuzijazam kad su andragozi i koriscenje foruma u istoj recenici...

kikigrin

Pristupio: 26 Nov 2007

PorukaPoslao: Pet 07 Mar, 2008 16:41  Naslov:  andragozi na forumu... Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

QQQ ::
kako god, ja gubim entuzijazam kad su andragozi i koriscenje foruma u istoj recenici...

Nemoj da gubiš nadu!
Sada ću ja da se ulogujem pod nekim drugim imenom pa ćemo da diskutujemo o tom kolokvijumu... (iako sam položila taj ispit) Namig

QQQ
Trenutno banovan

PorukaPoslao: Ned 09 Mar, 2008 20:43  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ne mogu, zbilja ne mogu.

dao sam taj prokleti kolokvijum, ali imam osecaj da gubim snagu...

sljapka

Pristupio: 24 Mar 2008

PorukaPoslao: Pon 24 Mar, 2008 23:53  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

moze li mi ko pomoci da polozim socijalnun nemogu vise da je polazem..............aaaaaaaaaaaaaa....eto tako sad mi je lakse.ovde je totalno cool,barem nisam jedina sa problemom zvana andraaaaagogija Wall

sljapka

Pristupio: 24 Mar 2008

PorukaPoslao: Pon 24 Mar, 2008 23:58  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ja nemogu vise ovo traje previse dugo.........zamarame pocela sam da gubim nadu da cu ikada poloziti....znali neko neku caku ili sta god.pomozite....

xxkcy
Moderator

Pristupio: 05 Jun 2007

PorukaPoslao: Sre 26 Mar, 2008 00:23  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

caka, hm? uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci, uci!!!!!!!!!!!!!!!!! Kez

QQQ
Trenutno banovan

PorukaPoslao: Čet 27 Mar, 2008 15:32  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

nema cake, u istim smo govnima.

xxkcy
Moderator

PorukaPoslao: Pet 28 Mar, 2008 00:26  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ljudi, samo da nesto utvrdimo. ovde se prica o socijalnoj psihologiji, je l tako? mislim ova tema se odnosi na soc psi, pa da ne bi doslo do zabune, ako pricate o socijalnoj andragogiji, bolje da otvorimo zasebnu temu za to

xxkcy
Moderator

PorukaPoslao: Pet 28 Mar, 2008 00:28  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

..................hm........ili se OVA tema odnosi na soc. andragogiju? Rolling Eyes

QQQ
Trenutno banovan

PorukaPoslao: Sub 29 Mar, 2008 09:10  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Blago nama sa ovako "upucenim" moderatorom...

xxkcy
Moderator

PorukaPoslao: Sub 29 Mar, 2008 17:48  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

...ili ti mozda nisi upucen u novi program svojih studija, pa ne znas koji su sve predmeti uvedeni sa bolonjskom deklaracijom? Smajli

no, da ne bismo previse ofovali temu, daj recite da li razgovarate o soc an ili soc psi, pa da konkretizujemo u naslovu teme da ne bi doslo do zabune

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1555 Attacks blocked