Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Flake

Pristupio: 18 Sep 2007
Studijska grupa: ne studiram

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 19:27  Naslov:  POWER RANGERS Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Cega se secate iz ove ubistvene serije? Najjaci bili, najjaci ostali. Zed,cupavci i ostala kompanija... LOL

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

Dr Zuk

Pristupio: 08 Dec 2006
Studijska grupa: neki drugi fakultet

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 19:37  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

uu bre.. Cime su se ono borili protiv zla?...Neki dzinovski robot...Jel su se bese spajali......

Mavro Kazafranka
Administrator

Pristupio: 18 Apr 2006
Studijska grupa: Istorija umetnosti

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 19:39  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Nemoj sada da se pravis da ne znas... kao ne dodjes svako jutro pred ogledalo i kazes "It's Morphin' time!!!"?

LOL

George W. Bush, Washington, D.C., Oct. 28, 2003

Dr Zuk

Pristupio: 08 Dec 2006

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 19:58  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

i pretvorim se u roze rendzera..Imam neke fleseve ali mislim da mi se mesaju sa Voltronom....mada njega se bolje secam...Pet lavova robot na kraju..........

devianna

Pristupio: 15 Maj 2007

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 20:25  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Heehehe...chudi me kako neko vec nije otvorio ovu temu ranije...ajde nemojte da se stidite, svi smo mi trchali posle shkole da shto pre stignemo da odgledamo njihove nove avanture... Kez
Pitanje za devojchice:jel ste vishe volele da budete roze ili zuti rendzer...?Meni je ona zuta oduvek bila nekako gotivnija, a Kimberli(ako me secanje josh uvek dobro sluzi tako se zvala ona roze LOL )me je bash iritirala...
A Voltrona se secam kroz maglu...rendzeri su mi ipak bili glavni... Kez LOL

vikac
Upozorenja : 1
Moderator

Pristupio: 05 Apr 2007

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 20:38  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Citat:
Pitanje za devojchice:jel ste vishe volele da budete roze ili zuti rendzer...?Meni je ona zuta oduvek bila nekako gotivnija, a Kimberli(ako me secanje josh uvek dobro sluzi tako se zvala ona roze )me je bash iritirala...

hehe...mhm...i ja sam bila zuti...sto i nije bilo tesko kad su se sve devojcice klale da budu Kimberli... Kez a ne mogu da se setim kako se zvala! Wall nesto na A? a ima u imenu i "sh" i "i"? dzabe... Tuzan

devianna

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 20:45  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Chini mi se da je Aisha bila u pitanju...ako se ne varam... Kez

vikac
Moderator

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 20:50  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

jeste... Kez

jimson_crimson

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 22:18  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Ma Kimberli je kravetina, zar ne devojke?!! SmajliSmajliSmajliSmajliSmajliSmajliSmajli
To se vas dve tesite da je ta Aisha bolja od Kimberli zato sto niste bile dovoljno popularne devojcice u drustvu da biste bile Kimberli tj. ruzicasti rendzer!! Plez SmajliSmajliSmajliSmajliSmajliSmajli
Cisto da se razumemo na samom pocetku, ja sam beli rendzer!! Plez Smajli
Valjda se Tomi ili Toni zvao..........on je najzajebaniji rendzer, zajeban je k'o kratko cebe!! SmajliSmajliSmajliSmajliSmajliSmajli
Image

Mavro Kazafranka
Administrator

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 22:28  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

hehe, ja sam Zordon!!!

Image

Kao admin imam pravo da budem glavni baja Kez

garfield

Pristupio: 27 Jan 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 22:30  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Ja sam uvek bila Kimberli Kez

- Albert Einstein

devianna

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 22:34  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Citat:
Ma Kimberli je kravetina, zar ne devojke?!!
To se vas dve tesite da je ta Aisha bolja od Kimberli zato sto niste bile dovoljno popularne devojcice u drustvu da biste bile Kimberli tj. ruzicasti rendzer!!

Ja nikada nisam ni htela da budem Kimberli da se razumemo...Kimberli je p*****...a meni ne prilichi da se nadjem u njenoj kozi... Plez Kez

Citat:
Valjda se Tomi ili Toni zvao..........on je najzajebaniji rendzer, zajeban je k'o kratko cebe!!

Tomi se zvao...a ni njega neshto nisam volela...mnogo mi je delovao napaljeno.... Plez Kez Kez

Mavro Kazafranka
Administrator

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 22:38  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

hehe, Tomi je stvarno shaban Kez

Image

devianna

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 22:40  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Crveni rendzer je bio glavni baja i onda je doshao ovaj Tomi i sve uprskao.... Kez

vikac
Moderator

PorukaPoslao: Sre 26 Sep, 2007 23:49  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Citat:
Ma Kimberli je kravetina, zar ne devojke?!!
To se vas dve tesite da je ta Aisha bolja od Kimberli zato sto niste bile dovoljno popularne devojcice u drustvu da biste bile Kimberli tj. ruzicasti rendzer!!

Kimberli je u skroz bljutavom Barbi fazonu...sva njanjava...a i mrzela sam roze...
al nebitno, vazno da si ti bio ultra popularan decak u drustvu, pa si mogao da budes Tomi the Baaaja... Namig

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeca

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1799 Attacks blocked