Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Paraskey

Pristupio: 12 Dec 2007
Studijska grupa: neki drugi fakultet

PorukaPoslao: Sre 12 Dec, 2007 16:31  Naslov:  Biblioteka Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Kojim danima i terminima radi biblioteka za soc? Btw ako neko ima neki seminarski neka posalje na paraskey88@yahoo.com, tema: "U susret zatvorenom drustvu" M. Lazic Hvala!

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

Ambassador

Pristupio: 25 Mar 2007
Studijska grupa: Sociologija

PorukaPoslao: Ned 23 Dec, 2007 15:01  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Valjda svakim radnim danom od tipa 9 do 20, mislim da su produžili radno vreme.
Na webu se nalazi staro radno vreme... http://web.f.bg.ac.yu/index.php?option=stav&iid=47&sid=81
Tako da ti je najsigurnije u tom terminu da odeš, jer može da se desi da ti je u pazi vojnik, a on baš ne zna najbolje..

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  
Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1742 Attacks blocked