Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

endzi94

Pristupio: 08 Feb 2008
Studijska grupa: ne studiram

PorukaPoslao: Pet 08 Feb, 2008 19:36  Naslov:  prijemni Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

molim vas samo da mi kazete sta se sve polaze na prijemnom da bi se upisala pedagogija,koji predmeti se uce i koju srednju trebam da imam?

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

petra89

Pristupio: 09 Feb 2008

PorukaPoslao: Sub 09 Feb, 2008 14:50  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Cao, sad sam se uclanla na ovaj forum. Htela bih da upisem pedagogiju ove godine i zanima me da li sadasnji studenti pedagogije mogu da mi pomognu u vezi sa testom znanja....ako mozete da mi preporucite literaturu za prijemni (pored one koja je navedena na sajtu fakulteta)? Polagala bih test iz pedagogije.
. Unapred hvala

milja87

Pristupio: 11 Okt 2007
Studijska grupa: Pedagogija

PorukaPoslao: Sre 13 Feb, 2008 18:35  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Da bi upisala pedagogiju potrebna ti knjiga pedagogija od Djordjevica i Trnavca, imas objavljeo na sajtu fakulteta. Nije bitno koju srednju si zavrsila. Za spremanje testa iz pedagogije nijedna druga literatura ti nije potrebna sem navedene.

Dee

Pristupio: 18 Dec 2007

PorukaPoslao: Čet 14 Feb, 2008 18:35  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

moja drugarica hoce da upise pedagogiju i zanima je da li moze da se sprema ona knjiga iz psihologije...

milja87

PorukaPoslao: Čet 14 Feb, 2008 19:55  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Moze i knjiga iz psihologije, svejedno je, mada je po meni lakse spremiti pedagogiju.

Dee

Pristupio: 18 Dec 2007

PorukaPoslao: Čet 14 Feb, 2008 22:53  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

hvala Smajli

endzi94

Pristupio: 08 Feb 2008

PorukaPoslao: Pet 15 Feb, 2008 14:29  Naslov:  Re: prijemni Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

endzi94 ::
molim vas samo da mi kazete sta se sve polaze na prijemnom da bi se upisala pedagogija,koji predmeti se uce i koju srednju trebam da imam?

pa meni niste odgovorili
i imate li neke prijemne testove sa proslih godina!(kako izgledaju da znam!)

milja87

PorukaPoslao: Pet 15 Feb, 2008 14:40  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Za prijemni se bira da li ces da polazes test iz psihologije ili pedagogije. Iz psihologije je knjiga od Radonjica i Rota, a iz pedagogije Djordjevic, Trnavac. Pored ovoga pollaze se test opste informisanosti. Za ovo ne mozes da se spremas ali na fakultetu uma da se kupi zbirka zadataka sa prethodnih prijemnih. To ti sluzi samo informativno. Meni je od 625 pitanja koliko ima u zbirci na rijemnom bilo samo jedno. Iz pedagogije i psihologije nema testova sa prethodnih godina.

crazymina

Pristupio: 07 Mar 2008

PorukaPoslao: Sre 16 Apr, 2008 13:59  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Da li mi neko moze reci kakaw je test iz psihologije za pedagogiju?Da li je iste tezine kao i za psihologiju?

mishitj

Pristupio: 03 Jun 2008

PorukaPoslao: Uto 03 Jun, 2008 22:48  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Jel zna neko koja im je fora sa onim oblastima koje su na sajtu i u informatoru naveli da dolaze na prijemnom??

Mislim, ja sam ih sve podvukla u sadrzaju, ali mi nije jasno sta sa onih desetak koje nisam, jel to treba da nastrebam kao i ovo, ili samo da procitam da steknem sliku malo dublje o tim principima, metodama itd...???

Na faxu naravno niko nista ne zna, onaj baja sa "informacija" me posalje na saltere (koji gle cuda rade samo 2 sata u toku dana) a tamo me pita ona brkata krava pita da li imam uplatnice i kojekakve gluposti...Znaci, covek nigde ne moze da pita nesto ako mu nije jasno...

Pa ono kao, ako neko zna, bila bih mu zahvalna na odgovoru Smajli)

joka

Pristupio: 17 Jan 2008
Studijska grupa: Psihologija

PorukaPoslao: Čet 05 Jun, 2008 13:00  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

jel tacno da ko polaze test iz psihologije ne treba da spremi sve oblasti vec samo odredjene?ako jeste mozete li mi reci koje?unapred hvala

poluga

Pristupio: 19 Jun 2008

PorukaPoslao: Čet 19 Jun, 2008 10:56  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

zanima me da li se razlikuju prijemni za psihologiju i pedagogiju po tezini??

Aki

Studijska grupa: Sociologija

PorukaPoslao: Čet 19 Jun, 2008 22:13  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

poluga ::
zanima me da li se razlikuju prijemni za psihologiju i pedagogiju po tezini??

ne znam da li postoji razlika u tezini pitanja, ali znam da na testu za pedagogiju, za razliku od onog za psihologiju, ne postoji deo s negativnom poenima, pa je ovaj za pedagogiju bar po tom pitanju laksi

poluga

Pristupio: 19 Jun 2008

PorukaPoslao: Pet 20 Jun, 2008 08:59  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ja sam cula da se potpuno razlikuju oba testa tj.da su testovi za pedagogiju dosta laksi.hvala u svakom slucaju

mishitj

Pristupio: 03 Jun 2008

PorukaPoslao: Pon 23 Jun, 2008 16:31  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Jel se test radi na "Zaokruzivanje" ili se odgovori pisu?

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Idi na stranu 1, 2  Sledeca

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1799 Attacks blocked