| Autor |
Poruka |
|
Sebastijan
Moderator

Pristupio: 25 Jun 2007
Studijska grupa: Istorija
|
|
|
_________________ "Hajmo sada, prvo ćemo sagraditi fabriku ogledala.
Nerednih godinu dana nećemo praviti ništa osim ogledala,
a onda ćemo se dobro pogledati u njima"
|
|
  |
|
 |
|
timon

Moderator

Pristupio: 06 Jul 2006
Studijska grupa: Istorija umetnosti
|
|
jbt, ovo je cisto izivljavanje
|
|
|
|
_________________ slow motion for all!
|
|
  |
|
 |
|
Mali plavi

Pristupio: 31 Okt 2007
Studijska grupa: Sociologija
|
|
glupost i bahatost.
obice im se sve o glavu, ponasaju se kao svetski policajac, ali to samo zahvaljujuci tome sto su UN smehotresna organizacija koja nikakav uticaj na politiku mocnih nema.
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
Sebastijan
Moderator

Pristupio: 25 Jun 2007
Studijska grupa: Istorija
|
|
| Mene iznenadjuju brojni komentari tipa "...pa moraju, zamisli šta bi im se desilo da se zaustave" ili "...a zamisli šta bi se desilo da 'gud gajs' nisu tamo da spreče teroriste da bla bla bla".
|
|
|
|
_________________ "Hajmo sada, prvo ćemo sagraditi fabriku ogledala.
Nerednih godinu dana nećemo praviti ništa osim ogledala,
a onda ćemo se dobro pogledati u njima"
|
|
  |
|
 |
|
nocka

Pristupio: 25 Avg 2007
Studijska grupa: neki drugi fakultet
|
|
glupost i bahatost.
uzas....
volela bih da vidim kako ce im se to jednom obiti u glavu...
|
|
|
|
_________________ And when he had crossed the bridge, the phantoms came to meet him
|
|
  |
|
 |
|
sale83

Pristupio: 13 Mar 2008
|
|
| nocka ::
|
glupost i bahatost.
uzas....
volela bih da vidim kako ce im se to jednom obiti u glavu...
|
konkretno,ovim majmunima,tako sto ce ih iza ugla negde docekati baja sa zoljom..nicija nije gorela do zore,nece ni njima.Uskoro ce nestati nafte(jedan od glavnih razloga zasto izaivaju ratove po svetu,i vrse agresije),a jacaju zemlje poput Rusije,Kine(drze 70% svetskog trzista),Brazila,Indije( a svi zajedno sacinjavaju skoro polovinu polpulacije na planeti),a da ne govorim koje sve zemlje imaju nuklearno naoruzanje,kojima mogu da pariraju americi,pa kad udare na tako nekog,obice im se gadno o glavu
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
nocka

Pristupio: 25 Avg 2007
|
|
| Citat:
|
|
.nicija nije gorela do zore,nece ni njima.
|
slazem se, nije pitanje da li nego kada... na to sam mislila..
|
|
|
|
_________________ And when he had crossed the bridge, the phantoms came to meet him
|
|
  |
|
 |
|
mali Albert

Pristupio: 15 Okt 2007
Studijska grupa: Psihologija
|
|
Jeste bahato ali da se zadrze duze od 10 minuta u spicu neko bi ih razneo tako da...
Mislim, sta biste VI radili da ste na njihovom mestu?
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
Mali plavi

Pristupio: 31 Okt 2007
Studijska grupa: Sociologija
|
|
| Mislis da ovako smiruju situaciju ili samo povecavaju sanse da jednom, kada budu morali da se zaustave, jer ne mogu da preskoce vozila, zaista budu razneti? Ovo je dolivanje ulja na vatru, provociranje lokalnog stanovnistva i podstrek teroristima.
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
DaM daM!
Moderator

Pristupio: 21 Jan 2007
Studijska grupa: Filozofija
|
|
| mali Albert ::
|
Jeste bahato ali da se zadrze duze od 10 minuta u spicu neko bi ih razneo tako da...
Mislim, sta biste VI radili da ste na njihovom mestu?
|
Ne bih im okupirao zemlju?
|
|
|
|
_________________ I'm tired of this back-slapping "Isn't humanity neat?" bullshit. We're a virus with shoes, okay? That's all we are.
|
|
  |
|
 |
|
mali Albert

|
|
E jbga pa ne bi ni ja.
Sta da si u tom trenutku za volanom tog vozila i da si tu nekim spletom cudnih okolnosti? Sve i da nisi US soldat nego da vozis americki hamvi nekim drugim razlogom, a da si upozoren da su oni na ceni sto se tice unistavanja?
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
sale83

Pristupio: 13 Mar 2008
|
|
| mali Albert ::
|
E jbga pa ne bi ni ja.
Sta da si u tom trenutku za volanom tog vozila i da si tu nekim spletom cudnih okolnosti? Sve i da nisi US soldat nego da vozis americki hamvi nekim drugim razlogom, a da si upozoren da su oni na ceni sto se tice unistavanja?
|
izostavio si jednu malu sitnicu,ta stoka je okupirala zemlju,napravila vece sr..e nego sto je bilo,i jos izigrava sefa i ponasa se bahato,i voza se kako mu se digne...e da sam isto to uradio,i da se vozam tako ocekivao bi da me neko digne u vazduh ili da me skine snajperom.Nisu se oni ovde vozali ovako zato sto su se bojali zbog bezbednosti ako stanu i sl,nego zato sto im se moze,niko ne sme da ih zaustavi jer se zna kako bi prosao,a i znaju da nece odgovarati i ako pregaze nekog ili ucine jos nesto gore..kopilad,misle da su visa rasa,nepobedivi...to je i Hitler mislio..
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
DaM daM!
Moderator

|
|
| ma kakve veze ima zaustavljanje...mislim, pa da neko hoce da ih napadne gadjo bi ih bazukom lepo dok idu...samo su bahati...
|
|
|
|
_________________ I'm tired of this back-slapping "Isn't humanity neat?" bullshit. We're a virus with shoes, okay? That's all we are.
|
|
  |
|
 |
|
mali Albert

|
|
Otkud znas da se ne boje? Mozda su "sveze meso" poslato iz USA koje se nagledalo/naslusalo prica svojih saboraca i nagledala/naslusala pogibija tih istih saboraca. Poslusaj uostalom sta kaze lik na samom kraju tog klipa.
Da se razumemo, niko ovde njih ne brani. Sto se mene tice i treba da ih raznesu. Ono sto kazem jeste, da meni zivot zavisi od toga (samo u kontekstu straha za sopstvenu bezbednost) da li cu se zadzati u toj ili bilo kojoj koloni vozila i ja bih vozio tako bahato, gledajuci da sto pre predjem od tacke A do tacke B, kao verujem da bi i vecina vas ovde.
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
DaM daM!
Moderator

|
|
| da, ali to nema veze sa temom...nije ovde stvar prezivljavanja, nego toga shto oni odlaze u neku zemlju da bi ne znam shta radili, i josh se onda tako ponashaju po ulici...
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
|