Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me

Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

mediteraneo

Pristupio: 14 Nov 2007
Studijska grupa: Arheologija

PorukaPoslao: Pet 29 Feb, 2008 13:12  Naslov:  IX Međunarodna smotra arheološkog filma Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

IX Međunarodna smotra arheološkog filma - Atrijum Narodnog muzeja - 03.03 - 11.03. 2008.

http://www.creemaginet.com/sajt/deveta-medjunarodna-smotra...

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

Bacon

Pristupio: 19 Jan 2008

PorukaPoslao: Sre 05 Mar, 2008 00:18  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Ma daj! Kome su uopste namenjeni ovi filmovi. Ljudima koji nisu upoznati sa disciplinom i dalje nije jasno cime se bavimo a arheolozi ne dobijaju nikakve korisne informacije, osim kako se ne treba baviti arheologijom. Ovo vazi za ove nemacke filmove o Petri i "potopu".

vikac
Upozorenja : 1
Moderator

Pristupio: 05 Apr 2007
Studijska grupa: Istorija umetnosti

PorukaPoslao: Sre 05 Mar, 2008 18:59  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

takav je bio i moj utisak (iako se ne bavim arheologijom Smajli ) cak nznm ni sta bi te siiiroke narodne mase mogle da izvuku iz tih filmica... vise su kao neuspeli dokumentarci sa Discovery-ja, koji imaju jako malo veze sa arheologijom (nikakve ustvari...)

samuraijack

Pristupio: 30 Apr 2007

PorukaPoslao: Sre 05 Mar, 2008 19:17  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

po mom misljenju, najvise veze sa arheologijom (a i najbolji film sinoc) je imao film asirska soba irackog virtuelnog muzeja. bio je odmeren, bez suvisnih deskripcija i nametanja autorovih ideja o nastanku sveta ili trenutnom stanju nase klime i slicnih gluposti. a i grafika me je iznenadila (mada posle onog prvog filma sve je dobro). a da, i kratko traje (tj. zavrsili su film kad su rekli sta su imali).

sto se ostalih tice, ne verujem da cu ikad pozeleti da ih pogledam ponovo.

Citat:
... vise su kao neuspeli dokumentarci sa Discovery-ja, koji imaju jako malo veze sa arheologijom (nikakve ustvari...)

zapravo, mislim da sam ovaj o Petri i gledao na nekom discovery, explorer, history kanalu

garfield

Pristupio: 27 Jan 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Sre 05 Mar, 2008 22:17  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Da, ni meni nije jasna poenta festivala. Fooled me once... Dodushe, ni Etnografski filmski festival nije nishta bolji. Ovde je zaista malo razvijen film u drushtvenim naukama... shta josh postoji? Margaret Mead festival koji nije ni toliko antropoloshki... To je bash tuzno Tuzan

- Albert Einstein

Luna

Pristupio: 12 Feb 2007
Studijska grupa: neki drugi fakultet

PorukaPoslao: Čet 06 Mar, 2008 01:11  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

garfield ::
Fooled me once...
twice Kul Plez Namig

90% of being smart is knowing what you're dumb at

garfield

Pristupio: 27 Jan 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Čet 06 Mar, 2008 01:33  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Luna ::
garfield ::
Fooled me once...
twice Kul Plez Namig

E da, twice... shame on me.

Ili shto kaze Amy u Futurami:
Fool me seven times, shame on you. Fool me eight or more times, shame on me. Namig

- Albert Einstein

mala_radoznala

Pristupio: 09 Dec 2007

PorukaPoslao: Čet 06 Mar, 2008 15:18  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Neću komentarisati kvalitet i teme filmova, nego vreme trajanja većine...npr. petak: prvi film 90 min, drugi 64! Ukočiš se na onim stolicama (koje su ove godine vidno brojnije u odnosu na ranije, a u istom prostoru ...koji bi, btw, trebalo da je u fazi "renoviranja"), grozno Tuzan

Rick Hunter
Moderator

Pristupio: 17 Nov 2006

PorukaPoslao: Pet 07 Mar, 2008 00:33  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

JA sam iskkulirao potpuno.... gledao filmice bilo mi lepo ......

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1254 Attacks blocked