Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

atomski_mraw
Moderator

Pristupio: 12 Maj 2006
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Čet 06 Mar, 2008 00:26  Naslov:  ekonomija i kultura Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

od danas, 5. marta, do kraja owog meseca nece biti predawanja iz ekonomije i kulture kod Ildiko Erdei Smajli

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

atomski_mraw
Moderator

Pristupio: 12 Maj 2006

PorukaPoslao: Pet 14 Mar, 2008 19:13  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

chla sam da je ildiko zakazala josh jedwan rok za kolokwijum, ali ne znam kog dana pada, da li neko moze da napishe, ako zna Smajli?

persa

Pristupio: 29 Dec 2006

PorukaPoslao: Pet 28 Mar, 2008 06:36  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ez aj nou 9 aprila, a ako neko ima prikaze tekstova narocitom onih na engleskom mogao bi ih okaciti hvala

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1656 Attacks blocked