Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me

Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Ookie

Pristupio: 25 Jan 2008
Studijska grupa: Sociologija

PorukaPoslao: Sub 09 Feb, 2008 14:36  Naslov:  UPIS NA SOCIOLOGIJU Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Dakle... sta god da vas ineteresuje u vezi upisa pitajte kolege koje su ove godine upisali soc... jer stariji ce vas plasiti kao nas... iskreno... starije kolege su nam pricale takve price da ispadne da smo usli u pakao, a ne na fax... strasno... CAST IZUZECIMA... a ostali... koji ste imali na umu da uplasite tako, mladje kolege... mislim... to je vase pravo... i to govori mnogo o vama...

KezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKezKez

Tako da buduce kolege/inice... eto... mozete mene pitati sta god da vas interesuje oko upisa.. Kez

Pozpozpzopzozzzzzz Kez

(Bloody) Marry Poppins is so brutall!!!! Dethklok RULES!!!! Kez

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

wind

Pristupio: 16 Dec 2006

PorukaPoslao: Sub 09 Feb, 2008 14:42  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Zbun Koga si ti slušao? Zbun
Sociologiju je najlakše upisati, TOI ne učiš, test iz soc je jednostavan, gradivo nije dosadno, sve je logično i ne oduzima mnogo vremena...
Mislim da je već otvorena slična tema, proveri
(triput ura za nas starije kolege Kez Kez Kez )

a i ritam

Demented

Pristupio: 02 Dec 2007

PorukaPoslao: Čet 13 Mar, 2008 00:03  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ja nisam znao nijednog starijeg kolegu pa niko nije mogao da me uplaši Tuzan

Oi!

Pristupio: 31 Mar 2008
Studijska grupa: ne studiram

PorukaPoslao: Pon 31 Mar, 2008 08:09  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Sad cu ja malo da budem n00b:D

Tek sam druga srednje, evo me u Americi, na nekoj razmeni...Sad, dza bu, gledam ja, ima sociologija kao izborni pa kontam, s'o da ne. I kul mi, svidelo mi se, sve je ovo totalni pocetak al ipak, s'a znam, nije mi tesko, interesantan predmet.

Tako da, mozda banem i na sociologiju, zvuci sasvim okej. I sad ide "n00b" deo:

Onako, najprostije, valja il ne? Znam da vas verovatno svi smaraju sa tom munjom, al, jel ima nekoga da konta da se zajebao, kakav je faks generalno, kol'ko sljake?

Aj, hvala...

Aki

Pristupio: 11 Okt 2007

PorukaPoslao: Uto 01 Apr, 2008 23:41  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ako te ne interesuje dovoljno toga, svakako ne valja Kez ako te interesuje, zavisi od kursa do kursa, nije na svakom rad podjednako kvalitetan (ni priblizno podjednako), ali ja sam generalno zadovoljan. faks je generalno izuzetno haotican, ali je soc medju organizovanijim odeljenjima (onoliko koliko je na totalno haoticnom faxu moguce Namig). sto se rada tice, nema vise gigantskih ispita ko pre bolonje, ali moras redovno da radis da bi mogao uopste da dodjes do (najcesce prilicno malog ispita). dakle, ima stalno kolokvijuma, seminarskih, citanja za vezbe i sl., ali tek ponekad se desava da imas odjednom ne znam kolko posla. samo mora redovno (ne kao sto su ti pricali u srednjoj da treba, ovde mora ako hoces da izadjes na ispit jer stalno imas nesto), tako da ne ocekuj da ti je deo godine s predavanjima raspust jer nema ispitnog roka...
da bi saznao detaljnije pre svega sta se radi (tj. video da li te interesuje ono sto radimo na faxu) vidi http://web.f.bg.ac.yu/index.php?sid=66

Oi!

PorukaPoslao: Uto 01 Apr, 2008 23:48  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Overio sam program, zato i kazem, zvuci prilicno okej...Pa, sh'a znam, posto ionako nemam neke super ultra kul ideje za neke druge faksove, kontam da ce mi ovo leci kako treba;)

Aki

PorukaPoslao: Sre 02 Apr, 2008 00:17  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

meni jeste. al polako, imas ti jos vremena... ja sam nedelju-dve pred kraj gimnazije odlucio da cu na sociologiju Kez

Oi!

PorukaPoslao: Sre 02 Apr, 2008 09:02  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

tnx buraz, pomoglo je;) Sto vise citam, kapiram da mi je to okej...al isto kapiram da je faks organizovan ko stala mog pokojnog pradede Radoja;)

devianna

Pristupio: 15 Maj 2007
Studijska grupa: neki drugi fakultet

PorukaPoslao: Sre 02 Apr, 2008 16:57  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Mozda chak i gore od shtale... Namig Kez

Aki

PorukaPoslao: Sre 02 Apr, 2008 20:33  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

vidi temu o padu plafona... Kez

4B|Kosmokrator

Pristupio: 01 Apr 2008

PorukaPoslao: Sre 02 Apr, 2008 20:41  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Мене занима где могу да нађем тестове за пријемни из претходних година

Chokoleginica

Pristupio: 16 Jan 2008

PorukaPoslao: Sre 02 Apr, 2008 20:46  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

To ne postoji... Jedino mozesh da kupish na faxu testove opshte informisanosti.
Ali pitanja na testu znanja su zaista bila laka Smajli
Jako konkretna, skoro pa samo osnovne definicije... Nishta apstraktno, nebulozno i tome slichno.

Oi!

PorukaPoslao: Sre 02 Apr, 2008 21:22  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Haha, overio sam za plafon:) Majko mila gde zivimo Smajli

Oi!

PorukaPoslao: Pon 07 Apr, 2008 05:10  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

E ekipo, a koji je odnos prolaska? Ono, kol'ko se prijavi, koliko upada?

I sta mislite, koliko je okej 35 iz skole? Jer tako nesto kapiram da cu i zavrsiti imajuci u vidu da sam najgore prosao plus mi se ove godine racuna prosek iz Amerike...valjda:D

I kol'ko upada na budzet[znam da ima na sajtu, al alergican sam na sajt keve mi...jeb'o ga ko mu je rekao da radi .php kad ne ume...]?

PS: ala smaraaam Kul

Aki

PorukaPoslao: Pon 07 Apr, 2008 12:43  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

mislim da se ti ne upisujes kao neko ko je ovde zavrsio srednju nego kao da si je zavrsio u inostranstvu

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Idi na stranu 1, 2  Sledeca

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1254 Attacks blocked