Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

zastavnik Dzemo

Pristupio: 17 Mar 2008
Studijska grupa: Psihologija

PorukaPoslao: Čet 10 Apr, 2008 01:07  Naslov:  dajte utiske! Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

e pa ovako: da ne gnjavim po drugim temama, uz rizik da odziv nece biti veliki, resih da otvorim ovu temu...naime, zanima me ako bi starije kolege mogle da prokomentarisu svoje utiske sa prve godine i to uporede sa kasnijim studiranjem.dakle sta ceka nas nedozrele jabuke? Kez ide li u boljem, losijem smeru, koliko ste ocekivali, koliko je pruzeno, koja vam je godina najteza, koja najlaksa i zasto?
i neki komentar o prolaznosti ako moze; kolko je ljudi upisalo, i koliko od tog broja ostane posle par godina?

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

limski

Pristupio: 19 Nov 2006

PorukaPoslao: Ned 20 Apr, 2008 00:31  Naslov:  eto Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Učiš o hjumovom agnosticizmu, amigdalama, jastvu,fliker fuziji,stadijumu ogledala,.....
Naučiš.
Čekaš posao
Dobiješ ga, u školi npr
Direktorka ti kaže da otkucaš obaveštenje da je subota nastavni dan i okačiš ga na oglasnu tablu pošto ona prethodno prekontroliše

Draguljche

Pristupio: 09 Jan 2008

PorukaPoslao: Ned 20 Apr, 2008 14:16  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

bas kao sto smo oduvek zamisljali Rolling Eyes

zastavnik Dzemo

PorukaPoslao: Ned 20 Apr, 2008 21:52  Naslov:  Re: eto Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

limski ::
Učiš o hjumovom agnosticizmu, amigdalama, jastvu,fliker fuziji,stadijumu ogledala,.....
Naučiš.
Čekaš posao
Dobiješ ga, u školi npr
Direktorka ti kaže da otkucaš obaveštenje da je subota nastavni dan i okačiš ga na oglasnu tablu pošto ona prethodno prekontroliše

uuuuu, ma nije valjda tako... Zbun mislim nadam se da je to retkost, i da je sansa da se to dogodi sve manja dok prolazi vreme... u tom slucaju ja cu da upadnem u hibernaciju jedno 100 godina LOL LOL

ps. cudi me sto niko nece nista da kaze, postavio sam pitanje na jednoj drugoj temi, i kazu mi da otvorim temu, i ja otvorim....i onda me niko ne ferma Tuzan mislim, ne biste samo meni pomogli....to govorim imajuci u vidu da od psihologa, na forumu su najaktivniji "prvaci" so...help us out Kez naravno samo ohrabrujucim mislima Kez Kez

Stivens i saradnici
Moderator

Pristupio: 13 Nov 2007

PorukaPoslao: Pon 21 Apr, 2008 04:40  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Eh... od nas "matorijih" smo aktivni uglavnom Psyche i ja...
A moj si utisak čuo... kopipejstovaću kasnije, da ima i na ovoj temi...

zastavnik Dzemo

PorukaPoslao: Pon 21 Apr, 2008 13:18  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

da, pa sem vas sam video bar jos nekoliko ljudi, koji postuju, pa rekoh da malo zazivi tema....al` dobro....

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1555 Attacks blocked