| Autor |
Poruka |
|
Seneka
Moderator

Pristupio: 12 Dec 2007
Studijska grupa: Istorija
|
|
| za sve koji misle da im je potreban neki opaki, pakleni plan...predlozite nesto, dajte neke ranije opake zamisli...
|
|
|
|
_________________ Da bi se sprali stari jadi, treba ispiti sto pehara. Lepe su veceri stvorene za ciste reci, dok beli Mesec goni san. Prileci cemo, podnapiti, negde na pustoj planini. Nebo i zemlja bice nam prekrivac i uzglavlje.
|
|
  |
|
 |
|
Hermetico

Pristupio: 02 Dec 2007
Studijska grupa: ne studiram
|
|
Ja sve radim opako, pakleno neplanski. Mada, i to mu dodje kao neki plan. Stihija, stihija je moj plan... Opaka. I paklena.
btw, sjajna tema, svaka chast, mislim da cu rado svracati ovde...
|
|
|
|
_________________ ...touché!
|
|
  |
|
 |
|
Seneka
Moderator

|
|
moje shvatanje paklenog plana je apstraktno... neka opsta zamisao/ambicija koja lebdi u dusi i tezi da se manifestuje u vidu konkretnog plana - paklenog plana...
|
|
|
|
_________________ Da bi se sprali stari jadi, treba ispiti sto pehara. Lepe su veceri stvorene za ciste reci, dok beli Mesec goni san. Prileci cemo, podnapiti, negde na pustoj planini. Nebo i zemlja bice nam prekrivac i uzglavlje.
|
|
  |
|
 |
|
Hermetico

Pristupio: 02 Dec 2007
Studijska grupa: ne studiram
|
|
| Hmmm... da zaustavim razmnozhavanje ljudi? Josh uvek nisam siguran oko toga... Ali ne dao bog da postanem, smislicu nachin.
|
|
|
|
_________________ ...touché!
|
|
  |
|
 |
|
Stivens i saradnici
Moderator

Pristupio: 13 Nov 2007
Studijska grupa: Psihologija
|
|
Hehehehe, ja sam proračunato kopile, there are plans within plans...
Dakle planovi vezani za gomilu konkretnih stvari, povezani sa raznim back-upima, sa više hipotetičkih konstrukata, sve međusobno isprepletano.
(Btw. Jel zna neko ovde šta je to Ventrue?)
Elem, nemam globalnih planova... još...
|
|
|
|
_________________ Don't screw around! You're screwing around too much!...
|
|
  |
|
 |
|
timon

Moderator

Pristupio: 06 Jul 2006
Studijska grupa: Istorija umetnosti
|
|
| Citat:
|
|
|
me too.
venture = rizican opasan plan/projekat?
| Citat:
|
|
|
ja bih da ubedim sve ljude koji imaju stednju u banka da istog dana podignu sav svoj novac (tako bih da izazovem krah svetkog finansijskog sistema)
|
|
|
|
_________________ slow motion for all!
|
|
  |
|
 |
|
Seneka
Moderator

|
|
| moj prvi pakleni plan: kad sam bio mali, sva deca oko mene su govorila: "kad porastem, postacu astronaut!". ja sam klimao glavom, a u sebi i za sebe mislio: "dzaba vam to, necete vi leteti. necu vam dati. kad porastem, postacu diktator."
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
Tuluz

Pristupio: 31 Jan 2007
Studijska grupa: Filozofija
|
|
| timon ::
|
ja bih da ubedim sve ljude koji imaju stednju u banka da istog dana podignu sav svoj novac (tako bih da izazovem krah svetkog finansijskog sistema)
|
nice!
| Seneka ::
|
|
kad porastem, postacu diktator.
|
svojevremeno sam htela da naučim da hipnotišem ljude u ne baš pohvalne svrhe
|
|
|
|
_________________ What lies beyond the memories...
The place where everything comes from and everything returns to. The blue planet.
|
|
  |
|
 |
|
rabindra

Pristupio: 10 Dec 2006
|
|
da ukinem roze boju, i da samo jedna stvar na svetu ostane te boje - puding od jagode
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
Seneka
Moderator

|
|
sada kujem vise planova. ticu se osveta za "prvoaprilske sale", kako to ljudi nazivaju... a ja 1. april slavim dogodine
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
Hobo Sapiens

Moderator

Pristupio: 02 Maj 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija
|
|
Rech "plan" koristim samo kada slucajno nesto mnogo dobro uradim, pa hocu da ispadnem pametan... Inace ne planiram nista, ili planiram brzo usput, dok radim. Postoji neko u mojoj podsvesti ko bolje planira od mene, a ja delam i vidim da radim kako smo/sam isplanirali/o.
Planirao sam, na primer, da napravim "sektu", izmislim licnost koja je "svestenik" i pustim to na net, a ponudim spasenje duse kroz jednostavne dnevne aktivnosti. Tako bih pokusao da vernicima oblikujem neuroze kako hocu.
Onda, hteo sam da upropastim zivot nekoj poznatoj licnosti, to mi jos zvuci zabavno.
|
|
|
|
_________________ Nothing is true, everything is permitted.
|
|
  |
|
 |
|
Seneka
Moderator

|
|
| e, imam ja sektu. uclanjenje je 376 dinara (sigurno se pitate zasto bas toliko...)
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
Aki

Pristupio: 11 Okt 2007
Studijska grupa: Sociologija
|
|
| Citat:
|
|
uclanjenje je 376 dinara (sigurno se pitate zasto bas toliko...)
|
zato sto je protivno obicajima filozofskog da se cene zavrsavaju nulom?
|
|
|
|
_________________ Click to add your text
|
|
  |
|
 |
|
Stivens i saradnici
Moderator

Pristupio: 13 Nov 2007
Studijska grupa: Psihologija
|
|
|
| Citat:
|
|
|
me too.
venture = rizican opasan plan/projekat?
|
Nope, baš Ventrue... Ok, kontam da ne znate, a suviše je detaljno za objasniti...
|
| Citat:
|
|
|
|
Ja kontam da sada ne mogu da pojmim plan dovoljno paklen i lukav koji će biti moj master-piece...
|
|
|
|
_________________ Don't screw around! You're screwing around too much!...
|
|
  |
|
 |
|
rabindra

Pristupio: 10 Dec 2006
|
|
| Stivens i saradnici ::
|
Nope, baš Ventrue... Ok, kontam da ne znate, a suviše je detaljno za objasniti...
|
hmm? Ventrue?
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|