| Autor |
Poruka |
|
Lepotani

Pristupio: 12 Apr 2008
Studijska grupa: Filozofija
|
|
Zale mi se moji ozenjeni prijatelji kako njihove zene ne umeju da kuvaju.
Kada oni dodju kuci s posla i pitaju sta ima za rucak njihove supruge im
odgovore:"Napravi sendvice" i nastave da gledaju TV.
Takodje razgovarao sam sa nekim studentkinjama koje planiraju kad se udaju da narucuju ruckove i vecere telefonom iz restorana?!
Sta Vi mislite?
|
|
|
|
_________________ Opisite Vas seksualni zivot i nadjite srodnu dusu na forumu bisex sajta LEPOTANI.COM koji se azurira. Na forumu nema cenzure pa otvoreno pisite o Vasem seksualnom zivotu i svemu sto Vas pali u seksu.
Besplatno se registrujte na forumu na:
http://z14.invisionfree.com/LEPOTANI/index.php
Posaljite nam Vase licne oglase na E-mail lepizdravko@gmail.com
Posetite moj blog http://www.nadlanu.com/userblogs/wwwlepotanicom
Poslednji izmenio Lepotani dana Sre 07 Maj, 2008 23:52, izmenjeno ukupno 1 puta
|
|
  |
|
 |
|
zastavnik Dzemo

Pristupio: 17 Mar 2008
Studijska grupa: Psihologija
|
|
hahhahahah
onaj lik iz autobusa bi reko : simpatican mladic.....
|
|
|
|
_________________ nemoj silom. uzmi veci cekic
|
|
  |
|
 |
|
Sebastijan
Moderator

Pristupio: 25 Jun 2007
Studijska grupa: Istorija
|
|
| Ne znam baš za devojke, ali ja volim da kuvam (mada to ne radim baš toliko često)
|
|
|
|
_________________ "Hajmo sada, prvo ćemo sagraditi fabriku ogledala.
Nerednih godinu dana nećemo praviti ništa osim ogledala,
a onda ćemo se dobro pogledati u njima"
|
|
  |
|
 |
|
Uchimimy#)

Pristupio: 06 Nov 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija
|
|
| Nije da hocu da se udam, ali se trudim da nauchim...
|
|
|
|
_________________ I do what I feel like_
|
|
  |
|
 |
|
Stivens i saradnici
Moderator

Pristupio: 13 Nov 2007
|
|
|
_________________ Don't screw around! You're screwing around too much!...
|
|
  |
|
 |
|
tikica_kg

Pristupio: 11 Mar 2008
Studijska grupa: ne studiram
|
|
ja znam sarmu,grasak,supu neku,musaku,spagete i jednu slanu tortu jel mogu da se udajem
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
Stivens i saradnici
Moderator

|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
Ma®k穗

Moderator

Pristupio: 20 Dec 2006
|
|
| Pa ovaj ja mislim da žene umeju i ne umeju da kuvaju, kako su samo kontradiktorne, zar ne . .
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
Psyche

Pristupio: 22 Jun 2006
|
|
Nisam nikad imala zelju da naucim da spremam neka komplikovanija jela, a iskreno mislim i da necu
|
|
|
|
_________________ Ekser Vadionovic Kljestov.
|
|
  |
|
 |
|
Lepotani

Pristupio: 12 Apr 2008
|
|
Savetujem svim devojkama da nauce da spremaju "hranu ljubavi". Momcima morate da "podignete raspolozenje" da bi imali dovoljno snage i energije za "igre bez granica". Evo za pocetak,poklanjam Vam jedan moj originalni recept:
Poslastica a la Lepotani
----------------------------------
Sastojci: Malo butera, dve,tri jabuke, orasi,vanilin secer,cimet,med
Priprema: U tiganj staviti malo butera,dodati iseckane jabuke i lagano mesati. Samleti orahe i dodati u tiganj s vanilinim secerom,sipati cimet i zaliti medom. Toplu poslasticu preliti sladoledom. Sluziti toplo ili hladno.
Ostale recepte prepisite na adresi:
http://z14.invisionfree.com/LEPOTANI/index.php?showtopic=227
Kada naucite da spremate ova jednostavna jela i poslastice mozete probati i neki od specijaliteta koji se sluze na Belom Dvoru a koje sprema licno Princeza Katarina. Njene originalne recepte prepisite na adresi:
http://z14.invisionfree.com/LEPOTANI/index.php?showtopic=157
--------------------------------------------------------------------------------------
HRANA LJUBAVI
Začinite svoj seksualni život namirnicama iz frižidera. Evo nekoliko saveta kako da iskoristite smrznuto voće i rastopljenu čokoladu za vruću noć u krevetu
1. Poboljšajte oralni seks koristeći sladoled. Kupite kornet za sladoled, odgrizite mu donji deo i stavite ga preko penisa partnera. Sada dodajte sladoled i posvetite se konzumiranju poslastice.
2. Koristite preliv da podignete seks na viši novo. Vi birate gde će vas vaš partner lizati ispisujući brojeve po svome telu uz pomoć preliva. Počnite sa brojem jedan i završite sa brojem 69.
3. Stavite grožđe u zamrzivač na oko 20 minuta. Zamrznute bobice grožđa koristite da milujete telo vašeg partnera. Hladne i mokre senzacije garantuju naježenu kožu za povećani užitak.
4. Ogulite dve trećine krastavca srednje veličine i ostavite ga u zamrzivač na oko 40 minuta. Neka vam partner krastavcem trlja grudi i unutrašnju stranu bedara i neka povremeno stimuliše svoje bradavice i testise.
5. Zaboravite nepraktične kockice leda. Za neobičan doživljaj oralnog seksa stavite u usta dosta smrznutih borovnica ili tropskog voća. Voće ima divan ukus i lakše ga je držati u ustima dok pružate felacio svom partneru.
6. Naizmenično sipajte jedno drugom liker od mente u pupak, umačući jezik i praveći jezikom razne oblike po telu partnera. Lagano duvajte po iscrtanim figurama kako biste ubrzali isparavanje, koje će pojačati osećaj ugodnosti.
7. Zaboravite sve dosadašnje savete o seksu i čokoladi. Sir sadrži više feniletilamina, hemikalije koja je zaslužna za osećaj uzbuđenja i sreće nakon konzumiranja čokolade.
8. Ako i dalje preferirate čokoladu, jedite tamnu, a ne mlečnu. Tamna čokolada ima veći postotak kakaoa i samim tim više hemikalija za dobro raspoloženje
|
|
|
|
_________________ Opisite Vas seksualni zivot i nadjite srodnu dusu na forumu bisex sajta LEPOTANI.COM koji se azurira. Na forumu nema cenzure pa otvoreno pisite o Vasem seksualnom zivotu i svemu sto Vas pali u seksu.
Besplatno se registrujte na forumu na:
http://z14.invisionfree.com/LEPOTANI/index.php
Posaljite nam Vase licne oglase na E-mail lepizdravko@gmail.com
Posetite moj blog http://www.nadlanu.com/userblogs/wwwlepotanicom
|
|
  |
|
 |
|
penzos

Pristupio: 06 Feb 2008
|
|
| Ja znam da kuvam kad hocu,ali to ipak ne znaci da skuvano uvek moze da se jede
|
|
|
|
_________________ "Jer zivota da nam nije bilo bi nam sve mrtvije"
|
|
  |
|
 |
|
Stivens i saradnici
Moderator

|
|
Oženiću devojku koja bude znala da mi pravi krofne i umela da mi pogodi rođendanski poklon...
...ako je dobra riba
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
tikica_kg

Pristupio: 11 Mar 2008
Studijska grupa: ne studiram
|
|
ti ces da mi kazes
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
jednajeena

Pristupio: 09 Feb 2007
|
|
Elem Lepotane ulepsavas mi boravak na forumu!Hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhhhhhhhhaaaaaaa Smejem se slatko.(ovo je pozitivan komentar)
Znam super da kuvam,pored toga sto super izgledam.
Specijalnost su mi ribe sa rostilja i odlicno ih uredjujem i secem im glave dok jos pomalo disu.Ribu je najbolje spremiti svezu.
Dalje,uredjujem pilice i spremam od njih finu,domacu supicu a ostatak pecem u saftu od sljiva i jabuka,mmm
Znam da mesim lebac domaci,pravim testo za picu,gibanicu sa sirom,jajcima i pecurkama ma sta hoces umem da spremim,s ljubavlju,jer ja sam srecno bice koje uziva u svemu sto radi.
Ovo je dokaz da moderne,obrazovane cure i te kako umeju da kuvaju.Sve u zivotu treba da se zna da radi,a ne samo da se filozofira i sedi.Toliko
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
LeKa

Pristupio: 06 Dec 2006