| Autor |
Poruka |
|
Lepotani

Pristupio: 12 Apr 2008
Studijska grupa: Filozofija
|
|
  |
|
 |
|
zastavnik Dzemo

Pristupio: 17 Mar 2008
Studijska grupa: Psihologija
|
|
ovo je moja teorija:
covek je verovatno placen za ovo sto cini; ocigledno ima neki cilj ili je lud, jer postavlja raznorazne teme, od ove preko tema o postu, pa do fasizacije naseg drustva, mislim da se trudi da sve njegove teme budu posecene, ako ne, onda da ima bar nekoliko bas posecenih da bi mogao da salje linkove sa drugih sajtova na ovaj ovde i da kaze da se raspravlja o temi koji je on naceo i da je on inicijator (primetite da se medju njegovim linkovima nalazi njegovo ime,tj nick... moja je intuicija da ovo cini na velikom broju sajtova), pri cemu, te naivne zrtve ce citati njegove postove manje kriticki (jer postoji izgradjena konstrukcija u svesti ljudi da ljudi na forumima pisu sto misle), i samim tim ce on dobro izgledati; takodje je primetno da cita, bar neke teme i povremeno odgovara, kako ne bi diskreditovao (kompletno) kod istih koji su sledili njegove linkove dovde,a i sebe malo opravdao(MI 1, 2 i3....) kod malo mnogo tolerantnijih ljudi....; takodje je izvesno da radi u organizaciji sa nekim jer da je linkove od "nasih" tema i sl....
ja izvodim zakljucak da je finansiran od neke organizacije radi sirenja izrazavanja, slobodnog misljenja, razmene podataka, interakcije medju ljudima, i shodno tome posecenost njegovim temama i adresama odredjuje visinu njegove plate....
ne vidim mogucnost da ovo radi covek koji nije placen, a ako sam u pravu, jedino mogu pogesiti oko motivacije....u kojem slucaju se izvinjavam....navijacima Seltika
svaki konstruktivan doprinos cenim
inace da ne bude da nisam nista pisao o temi, postavio bih pitanje pa neka nam Lepotan odgovori: sta deblji ili duzi? mozda oluci? ili reketi, ili pak macevi?
|
|
|
|
_________________ nemoj silom. uzmi veci cekic
|
|
  |
|
 |
|
Rick Hunter
Moderator

Pristupio: 17 Nov 2006
Studijska grupa: Arheologija
|
|
| Iskreno ne znam nisam probao nijedan od navedenih
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
penzos

Pristupio: 06 Feb 2008
|
|
OOO ne,opet ti i nova tema.Mislim,prelepa je.Deblji?Duzi?Sta?I koga je briga?Ako ne znas sta je bolje ti probaj sve pa odluci,a kad dodjes do tog saznanja zadrzi to za sebe,posto ja ne zelim da znam.
|
|
|
|
_________________ "Jer zivota da nam nije bilo bi nam sve mrtvije"
|
|
  |
|
 |
|
Porphyrogenitus

Pristupio: 27 Jun 2007
Studijska grupa: Istorija
|
|
Ne... ovo je stvarno previse... Admini, jel shvatate koliko on srozava ovaj forum?? Ja kapiram da se ovde gaji blagonaklonost ka promovisanju LGBT sloboda, ali pobogu, on postize suprotan efekat...
|
|
|
|
_________________ Šta je mangupe? Ćuvaš stražu? ))
|
|
  |
|
 |
|
CuX

Pristupio: 19 Nov 2007
|
|
| Hoce li ga neko banovati za ime Boga? Stvarno je previse, lik smara nevidjeno... Meni su na forumu fakulteta za bezbednost obrisali post cim sam u jednoj njihovoj temi ostavio link.... A ovaj ovde ih je postavio bar desetak....
|
|
|
|
_________________ Da je zivot lak, onda ne bi bilo zanimljivo...
|
|
  |
|
 |
|
Studentski forum

Pristupio: 21 Mar 2008
Studijska grupa: ne studiram
|
|
znao sam... od samog pocetka sam znao...
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
jednajeena

Pristupio: 09 Feb 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija
|
|
| Sta ste se navrzali na sirotog lepotana?
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
Sid Vicious

Pristupio: 25 Nov 2007
Studijska grupa: Klasične nauke
|
|
| toliko o uskrsnjim porukama... stvarno bi neko od urednika ovo morao da sankcionise, kao jos neke slicne teme...
|
|
|
|
_________________ Ni več upanja
povozu ga je tank
kva nej drucga počnemo
k da šibamo pank.
Ni več upanja
ni več ludi
ni več poguma
smo sami.
Tko smo lepi
lepi in prazni
ampak nam je
čist useen.
|
|
  |
|
 |
|
Lepotani

|
|
  |
|
 |
|
Psyche

Pristupio: 22 Jun 2006
Studijska grupa: Psihologija
|
|
Nije lako biti lep
|
|
|
|
_________________ Ekser Vadionovic Kljestov.
|
|
  |
|
 |
|
Lepotani

|
|
Da li zaista razumete suprotni pol?
-----------------------------------------------
Ovaj put je pred Vama poučna lekcija o muškom i ženskom jeziku. Udubili smo se u tajne koje kriju reči i konačno rasvetlili komplikovanost žene i jednostavnost razmišljanja muškaraca.
Ženski jezik: Šta se zaista krije iza njenih reči?
--------------- -------------------------------------------
1. "Da" = Ne
2. "Ne" = Da
3. "Možda" = Ne
4. "Nama treba …" = Ja želim
5. "Žao mi je" = Zažalićeš!
6. "Treba da razgovaramo" = U nevolji si!
7. "Naravno, samo napred" = Bolje da i ne pomišljaš na to
8. "Radi šta hoćeš" = Platićeš mi
9. "Nisam nervozna" =Naravno da sam nervozna, moronu!
10. "Vrlo si pažljiv danas" = Da li je moguće da stalno misliš samo na seks?
Muški jezik: On misli ono što kaže
-------------- -----------------------------
1. " Gladan sam" = Gladan sam
2. "Spava mi se" = Spava mi se
3. "Umoran sam" = Umoran sam
4. "Sjajna haljina" = Sjajan dekolte!
5. "Volim te" = Seks - ovde i sada!
6. "Dosadno mi je" = Želiš seks?
7. "Mogu li Te zamoliti za ples?" = Hoću da spavam sa Tobom
8. "Mogu li ponekad da te nazovem?" = Hoću da spavam sa Tobom
9. "Hoćeš sa mnom u bioskop?" = Hoću da spavam sa Tobom
10. "Želiš li da odemo na večeru?" = Hoću da spavam sa Tobom
11. "Ove cipele ti se ne slažu sa ovom haljinom" = Ja sam gej
Muškarci lakše mogu razumeti žene uz neka naučna otkrića o ženskim fizičkim procesima
Nedavna naučna istraživanja su otkrila da se ženama sviđaju različiti tipovi muškaraca u različitim fazama menstrualnog ciklusa. To je objašnjeno kroz sledeći primer:
* Kada je u periodu ovulacije, ona voli grublje, mačo muškarce. Dopadaju joj se “loši momci”
* Kada ima menstruaciju, klonite je se!
|
|
|
|
_________________ Opisite Vas seksualni zivot i nadjite srodnu dusu na forumu bisex sajta LEPOTANI.COM koji se azurira. Na forumu nema cenzure pa otvoreno pisite o Vasem seksualnom zivotu i svemu sto Vas pali u seksu.
Besplatno se registrujte na forumu na:
http://z14.invisionfree.com/LEPOTANI/index.php
Posaljite nam Vase licne oglase na E-mail lepizdravko@gmail.com
Posetite moj blog http://www.nadlanu.com/userblogs/wwwlepotanicom
|
|
  |
|
 |
|
penzos

Pristupio: 06 Feb 2008
|
|
Vrlo poucna lekcija,mnogo ce mi koristiti u buducem zivotu.
|
|
|
|
_________________ "Jer zivota da nam nije bilo bi nam sve mrtvije"
|
|
  |
|
 |
|
Sebastijan
Moderator

Pristupio: 25 Jun 2007
|
|
| Lepotani ::
|
Da li zaista razumete suprotni pol?
-----------------------------------------------
Ovaj put je pred Vama poučna lekcija o muškom i ženskom jeziku. Udubili smo se u tajne koje kriju reči i konačno rasvetlili komplikovanost žene i jednostavnost razmišljanja muškaraca.
Ženski jezik: Šta se zaista krije iza njenih reči?
--------------- -------------------------------------------
1. "Da" = Ne
2. "Ne" = Da
3. "Možda" = Ne
4. "Nama treba …" = Ja želim
5. "Žao mi je" = Zažalićeš!
6. "Treba da razgovaramo" = U nevolji si!
7. "Naravno, samo napred" = Bolje da i ne pomišljaš na to
8. "Radi šta hoćeš" = Platićeš mi
9. "Nisam nervozna" =Naravno da sam nervozna, moronu!
10. "Vrlo si pažljiv danas" = Da li je moguće da stalno misliš samo na seks?
Muški jezik: On misli ono što kaže
-------------- -----------------------------
1. " Gladan sam" = Gladan sam
2. "Spava mi se" = Spava mi se
3. "Umoran sam" = Umoran sam
4. "Sjajna haljina" = Sjajan dekolte!
5. "Volim te" = Seks - ovde i sada!
6. "Dosadno mi je" = Želiš seks?
7. "Mogu li Te zamoliti za ples?" = Hoću da spavam sa Tobom
8. "Mogu li ponekad da te nazovem?" = Hoću da spavam sa Tobom
9. "Hoćeš sa mnom u bioskop?" = Hoću da spavam sa Tobom
10. "Želiš li da odemo na večeru?" = Hoću da spavam sa Tobom
11. "Ove cipele ti se ne slažu sa ovom haljinom" = Ja sam gej
Muškarci lakše mogu razumeti žene uz neka naučna otkrića o ženskim fizičkim procesima
Nedavna naučna istraživanja su otkrila da se ženama sviđaju različiti tipovi muškaraca u različitim fazama menstrualnog ciklusa. To je objašnjeno kroz sledeći primer:
* Kada je u periodu ovulacije, ona voli grublje, mačo muškarce. Dopadaju joj se “loši momci”
* Kada ima menstruaciju, klonite je se!
|
Ahaaaa, znači tu sam grešio sve vreme...
|
|
|
|
_________________ "Hajmo sada, prvo ćemo sagraditi fabriku ogledala.
Nerednih godinu dana nećemo praviti ništa osim ogledala,
a onda ćemo se dobro pogledati u njima"
|
|
  |
|
 |
|
Lepotani

|
|
Pet najvećih grešaka koje žene čine lošim u krevetu
----------------------------------------------------------------------
Drage naše čitateljke, čak ni isprobavanje 56 različitih položaja iz Kamasutre neće vam pomoći da postanete najbolje ljubavnice.
Na pitanje šta to ženu čini dobrom u krevetu, odgovor najbolje mogu da daju muškarci. Najčešće se (ne)očekivano žale na račun ženske nezainteresovanosti za seks, opterećenosti izgledom, stidljivosti i nepoznavanja materije.
SEKS - Dakle, drage naše čitateljke, čak ni isprobavanje 56 različitih položaja iz Kamasutre neće vam pomoći da postanete najbolje ljubavnice na svetu ako se pronađete u sledećim muškim odgovorima.
Ne znaju dovoljno o seksu - odnosno o muškom telu. Ako već nećete da slušate njega, nabavite neku knjigu o erogenim zonama. Jednom kada savladate osnove, kombinujte teoriju s praksom.
-Žene očekuju od muškaraca da im čitaju misli - kada vas pita da li ste doživeli orgazam kažete da niste, a na pitanje zašto niste, odgovarate da ste hteli oralni seks, ali ste to prećutali tokom odnosa. To što neko dobro poznaje drugu osobu i želi da joj udovolji ne znači da ima i kristalnu kuglu koja čita baš sve njene skrivene želje. Dakle, recite ih jasno i dovoljno glasno.
-Čini se da žene vole seks samo na početku, a jednom kada veza postane ozbiljna, izgube interes. Mnogi muškarci tvrde da su žene na početku navalentne, a onda posle nekog vremena postaju nezainteresovane. Razlog za to leži u činjenici da ženama postane dosadno kada seks postane predvidljiv. Zato promenite bar jednu stvar svaki put kada imate seksualni odnos.
-Žene su previše opterećene svojim telom. Mrzite seks na boku zato što vam stomak tako izgleda debelo. Ne želite da budete gore jer mislite da vam grudi ne izgledaju dobro. Mnogi muškarci ne posmatraju svoje devojke tako kritički i detaljno kako to one same sebi čine. Istina je da se ženska ideja o idealnom telu ne poklapa s muškom.
-Ceo „posao" prepuštaju muškarcima. Kakva je razlika između vođenja ljubavi s dugogodišnjom devojkom i jedenja špageta? Špageti se bar mrdaju, glasi neslana šala s kojom se većina žena verovatno neće složiti. Nemojte se izvlačiti i prepuštati partneru da sve obavi sam dok vi samo ležite. Preuzmite igru tako da ga ponekad zavedete
|
|
|
|
_________________ Opisite Vas seksualni zivot i nadjite srodnu dusu na forumu bisex sajta LEPOTANI.COM koji se azurira. Na forumu nema cenzure pa otvoreno pisite o Vasem seksualnom zivotu i svemu sto Vas pali u seksu.
Besplatno se registrujte na forumu na:
http://z14.invisionfree.com/LEPOTANI/index.php
Posaljite nam Vase licne oglase na E-mail lepizdravko@gmail.com
Posetite moj blog http://www.nadlanu.com/userblogs/wwwlepotanicom
|
|
  |
|
 |
|
|