| Autor |
Poruka |
|
irena

Pristupio: 18 Maj 2008
Studijska grupa: Filozofija
|
|
| Da li neko moze da mi kaze gde moze da se nabavi kniga: " Istorija filozofije",autori Korac,Pavlovic- lit. za prijemni? Pretrazila sam gotovo sve knjizare u Bg-u i nista... Molim vas za pomoc. Hvala!
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
rabindra

Pristupio: 10 Dec 2006
|
|
Mozesh da spremash samo iz Cvetkovic-Cekic-Savic, ali ako mislish da ti treba Korac-Pavlovic, a ne mozesh da je nadjesh, javi se privom.
Poz
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
irena

|
|
| Mislis da je dovoljno spremati samo iz Cvetkovic-Cekic-Savic? Presla sam tu knjigu ali nisam sigurna da li je to dovoljno,na sajtu fakulteta napominju i ovu drugu ... pozz
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
rabindra

Pristupio: 10 Dec 2006
|
|
| Mozda bi se ti osecala sigurnije ako bi pogledala i ovu drugu, ali nije neophodno.
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
rashajf

Pristupio: 03 Nov 2007
Studijska grupa: ne studiram
|
|
Ја учим само из Кораћеве па шта буде. Не оптерећујем се много
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
irena

|
|
Srecno...
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
neodlucni

Pristupio: 16 Jan 2008
|
|
| pa ja sam je nabavio u Zavodu za udzbenike i nastavna sredstva na Obilicevom vencu 5... Iako...i ja cu spremati (pazi glagolski oblik) iz Cekic and Co. i to samo one tri oblasti, temeljno - ostalo citam i iz jedne i iz druge...i sada, jesam li ja normalan ili olako shvatam upis na Filozofski???
|
|
|
|
_________________ Vise nisam neodlucni, sada sam samo Slobodan!
|
|
  |
|
 |
|
neodlucni

Pristupio: 16 Jan 2008
|
|
I bas sam danas razgovarao sa jednom studentkinjom filozofije sa prve godine, koja zali sto njoj niko nije imao da kaze za ove stvari...a ona je prijemni spremala 5, 6 dana i upala na budzet...sto je i meni neophodno ako zelim da studiram u BG...nista...ovo su samo klasicni primjeri pokusaja samoopravdanja pred sopstvenom lijenoscu!
|
|
|
|
_________________ Vise nisam neodlucni, sada sam samo Slobodan!
|
|
  |
|
 |
|
rashajf

Pristupio: 03 Nov 2007
Studijska grupa: ne studiram
|
|
Skratili su budzet,sada upada 50 samo
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
irena

|
|
Danas sam uspela da nadjem knjigu,u svakom slucaju hvala na pomoci...e sada jos SAMO da utvrdim gradivo ... Bedak sto su smanjili budzet
|
|
|
|
|
|
  |
|
 |
|
petar.jevremovic

Pristupio: 14 Okt 2007
|
|
ako nekom od buducih brucosa treba bilo kakva informacija neka mi se jave na priv., ili msn> petar.jevremovic@yahoo.com
na tim zvanicnim sajtovima pise svasta nesto, te ova knjiga, te ona, najbolje je da popricate sa nekim ko je prosle godine bio u vasoj kozi. evo ja sam spreman da dam sve informacije s obzirom da su i meni ljudi sa ovog foruma puno pomagali.
|
|
|
|
_________________ Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije nista uradio. I shvatice kad-tad da ne zna sta je hlad.
|
|
  |
|
 |
|
|