Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Ivy

Pristupio: 05 Feb 2008
Studijska grupa: Arheologija

PorukaPoslao: Sre 28 Maj, 2008 21:14  Naslov:  mala pomoc? Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Drage kolege, u nedostatku vremena za ucenje, htela bih vas zamoliti za malu pomoc.....naime, seca li se iko od vas tema za ispt iz Zagrobnog zivota u starom Egiptu kod Vere Vasiljevic i Arheologija i pisani izvori kod Stase. U pitanju je naravno II godina....ko zna nek vice Smajli

hvala svima unapred!

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

Rick Hunter
Moderator

Pristupio: 17 Nov 2006

PorukaPoslao: Čet 29 Maj, 2008 02:33  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Ja koliko se secam kod vere je bio test iz zagrobnog zivota i mali kao esej, ali to moze da bude bilo sta od onih osnovnih stvari. Mada mislim da ima neka skripta ovde ako ne ja cu ti poslati nesto izvadjeno ne znam koliko ce ti pomoci ali opsuteno je sve to.... Sto se tice stashe ne znam nisam imao taj kurs

ancha
Upozorenja : 1

Pristupio: 18 Maj 2007

PorukaPoslao: Čet 29 Maj, 2008 06:08  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Uh.... davno beshe...
Da, kod Vere je test i esej, kao shto reche kolega. Ako su ti potrebne beleshke sa predavanja ti samo vichi Namig . A koliko se secam (shto ne garantujem), kod Stashe je bila neka tema vezana za Homera.

vega

Pristupio: 13 Maj 2007

PorukaPoslao: Čet 29 Maj, 2008 10:16  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Meni je kod Stase bila tema definisana tako da povezes Herodota i Tukidida (kako jedan psie o ratu, kako drugi). Da me ubijes, ne znam kako je bio naslov teme.

Ivy

Pristupio: 05 Feb 2008

PorukaPoslao: Čet 29 Maj, 2008 21:13  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

hvala kolege puno, pogotovo jer ste mi tako brzo odgovorili Smajli

Phnx

Pristupio: 18 Okt 2007

PorukaPoslao: Sre 04 Jun, 2008 19:57  Naslov:  zagrobni zivot - egipat Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

kod vere se bila dva eseja , tj izmedju 4 teme biras 2

teme iz majskog roka kod vere su :

biras 1 izmedju 1.mumifikacija 2.kanopske posude

i biras temu br.2 izmedju: 1.kraljevske grobnice od Starog car do Treceg Medjuperiloda
2.srednje carstvo i promene u zagrobnoj praksi i shvatanju kod PRIVATNIH lica

samo prezentacije su dovoljne (mozda ne za 10, ali za 8 ili 9 sigurno jesu)

LjubaArh

Pristupio: 08 Maj 2007

PorukaPoslao: Čet 05 Jun, 2008 13:52  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Za Stašu je tema u "aprilskom" roku bila Pelopneski rat...

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1767 Attacks blocked