Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me

Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Rick Hunter
Moderator

Pristupio: 17 Nov 2006
Studijska grupa: Arheologija

PorukaPoslao: Uto 22 Apr, 2008 18:53  Naslov:  Arheolozi svih zemalja ujedinite se!!! Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Postovane kolege i koleginice veliki pozdrav i dobrodosli! Zajedno smo lepshi zajedno smo jaci..... aj pa tako Namig

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

Spiritfall

Pristupio: 20 Apr 2008
Studijska grupa: ne studiram

PorukaPoslao: Uto 22 Apr, 2008 20:01  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ono prošli put je bila jedna jako velika greška...ispričavam se iako nije bila moja krivica Smajli

pa eto, ja sam sa filozofskog faksa u zagrebu Smajli bok Smajli

pipsn

Pristupio: 22 Jun 2007
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Uto 22 Apr, 2008 21:25  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Namig

ja cu cutit. i da, ako je ko svatio ozbiljno, isprike Zlo

Rick Hunter
Moderator

PorukaPoslao: Sre 23 Apr, 2008 05:00  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Dobrodosli Kez

Skrenuta mi je paznja da je bila zajebancija, ali posto u tom trenutku nisam bio upoznat sa detaljima reagovao sam jedino ispravno, i samo napominjem da takvo sranje ovde barem na ovom delu foruma ne trpimo Kez bilo zajebancija ili ne

Spiritfall

PorukaPoslao: Sre 23 Apr, 2008 09:22  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ma dobro, nego, ša mene zanima...jeste li vi pričali na faksu šta o onom curenju radioaktvnog goriva na Vinči? hoće li to imati utjecaja na iskopavanje?

Rick Hunter
Moderator

PorukaPoslao: Sre 23 Apr, 2008 12:55  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Ja koliko znam to je pod kontrolom, a ako je curelo vec neko vreme onda smo svi ozraceni,,,Salim se koliko ja znam institut nije toliko blizu lokalitetu, a mediji preteruju

Spiritfall

PorukaPoslao: Sre 23 Apr, 2008 20:23  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

a onda dobro,već sam se pobojao za budućnost iskopavanja tamo...

pipsn

Pristupio: 22 Jun 2007
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Sre 23 Apr, 2008 21:58  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ma svaka cast majstore, da mi je to dozivit na onom forumu

irmo,rofl

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1254 Attacks blocked