Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

matija bakshu

Pristupio: 18 Mar 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:29  Naslov:  Mala eskimska naseobina Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Pozovi me danas ili ceo svet otici na neplaceno. Zaboravili samo da platimo penziju prirodi. Magija sutra. Nikad u tebi ili oko tebe. Ford Mustang iz 1964 znace da ti kazhe. Ne plashite se jata srebrnih lekucita, niko se na kraju i nece izvuci zhiv. Sav plamen je samo zbog kamichka na obalama Bajkalskog mora.
Mala naseobina eskima na obalama crvenog mora tako dobro cuti o svemu. Nishta nam nece reci.

A razlog ove teme, ako ga vec ne vidite
reci ce vam Marko sada

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

Ma®k穗
Upozorenja : 1
Moderator

Pristupio: 20 Dec 2006

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:44  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

"TAmo gd je srce, tamo sija sunce", sta pricas bre jesi pijan choeche, jel ti znash da ti ne znas, beli crni vetar?Neka buka, neki shum, cuti bre ko te pita prijatelju moj, ko si ti?Shi zo odmah sada da krenemo, imas li doVoljno RaZloga Kadakada, neko neshto rekao ?Slobodno slobodno, slobodno slobodno slobodn slobodno slobodno slobodno slobodno, je si siguran ili si "ne znas", ajde,ajde,ajde, ajde,ljubav na usnama,ljubav u ustima, gushi se od ljubavi, na samrti od ljubavi, povracash od ljubavi, umro od ljubavi, ljubavi?Ahahak dobri vicevi prichali se a nema vishe, koji si vic?Mitovi?Koji cesh mit?DAj neshto da plivam malo, makar pesak, makar mrak, smejesh mi se, bolje bi bilo smejati se tebi, svejedno.S s s s s s s s, a a a a
a a a a a s s s s s s s s S s ss s S, jel vidish?Ej!Slepche?Gde si?Gluvi?Pljuni brzo!Poseci ruku, udari se, kada?AJde Gore!Pa gore!iznad, gde ti je gore dole?Nema vremena, nema vremena, nema vremena, nema vremena, nema vremena, tu je , tu je,tu je, kada, kada:

Ma®k穗
Moderator

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:46  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ahah!

matija bakshu

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:47  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Znash li zahsto spavash? NEma vremana nema vremena, Zashto si se probudio danas, zashto si otvorio ochi tachno u dva? Sluchajnost? Ili srecca, Postoji li razlog tvog budjenja? Jesio li sanjao? Je li to bio lep san? Toliko lep da skoro nisi zhelela da se probudish? Pushish li cigarete?
Ostavljash li u prljavim pepeljarama mala dogorela krila ili opushke severno atlantskih rakova?

Znash li da plivash? a letish?

Jesi li sam? Jesi li sama?

matija bakshu

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:48  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

znash li da hodaS!?

da trazhish??

HODASH LI?

Ma®k穗
Moderator

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:50  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

jao slazhem knjige, slazhem stvari, slazhem sebe, prijatelje oca majku brata svi se slazhemo svi smo se obukli svi mirishemo opijno, svi se radujemo snovima, shta pijesh, shto pijesh?

Ma®k穗
Moderator

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:51  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

aahaha!

Ma®k穗
Moderator

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:52  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

hodajmo, odajmo odama u odajama oda ja ma odaj me oj da!

Ma®k穗
Moderator

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:54  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

osecash li setjash li osecanje, obuci skini, skini obuci, kako to zvuchi, kako to mirishe, aceton, alkohol, hidrogen, benzin, shta si od toga?

matija bakshu

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:54  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

zemlja je bila crvena od indijanske krvi.. ti mislish poljubac sunca ti pojma o tome nemash

blagoslovim ti i kofere i ulicu i zlatne pokushaje bezumlja i gluposti

dok su pisali patetichne razglednice o nekim tobozhe ljubavima izgubljenim i nadjenim
starim i novim i ostalim on se borio na suncu

a dobro je bilo boriti se na suncu svi do jednog mislili su da su generali ... prokleti generali

matija bakshu

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:57  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

chega se plashish ?

ti mislish to su rechi

ti mislish glupost josh neprocvetala

ti pojma o tome nemash

shta ce ti ko uzeti shto vec odavno nisi izgubio?

u uchmalosti ovoga sveta

sva sunca i mora su isto

pokazacu ti

SVUDA JE ISTA GLAD

sve komete i meteorete

prichaju iste gluposti

Chega se plashsih???

Ma®k穗
Moderator

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 19:57  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

a ko je ona devojka, ona mala velika, ona shto gleda?Ima neshto u njenom pogledu u njenom pokretu, u njenoj svesci u ljishcu u kroshnji u noshnji u nogavici u nogama kroz ruku u grudima na bradi na dahu...

matija bakshu

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 20:02  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

hajde da napravimo bend, hajde da snimimo film, hajde da hodamo dok ne padnemo hajde da samo cutimo hajde, hajde da se zamonashima da zhivimo u shumi hajde da napravimo dete
da se ljubimo i jebemo do kraja sveta
Hajde da odemo do budistichkog sela lamak i da nadjemo boga tamo
hajde da ga ne nadjemo

Hajde da ne uradimo nishta od toga!?

Ma®k穗
Moderator

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 20:03  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

my space, your space, his space, her space, its space, their space, our space, dissolve, dissolve, dissolve, dissolve, sirupa sve manje a voda kruzhi u kocku, no space, no space, nema distance, nema distance, sirup bato moj!

Ma®k穗
Moderator

PorukaPoslao: Ned 05 Avg, 2007 20:04  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

A , shta si mi to dao, virus?Pa sad je to isto, To je sad isto, nema vishe nikada, samo uvek, hodam, hodam, hodam, kako?

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5  Sledeca

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1799 Attacks blocked