Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Odium

Pristupio: 23 Jan 2008
Studijska grupa: Psihologija

PorukaPoslao: Sub 26 Jan, 2008 18:48  Naslov:  Exit-Izadji na izbore!BG-NS-NI!Goldie,Roni Size,Teri Frensis Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Image

3. februar - Izbori na kojima odlučuješ o svojoj budućnosti

U nedelju trećeg februara glasaj za predsednika Srbije i nakon toga dođi na najbolju žurku ove zime u tri grada istovremeno: Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Kao i svaki put pred izbore u poslednjih osam godina EXIT pokreće kampanju kojom podseća mlade ljude da je njihov glas važan i da i ovog puta izađu na izbore kako bi izabrali svoju budućnost.

Prvi korak - INFORMIŠI SE
Od ponedeljka 28. januara u svom gradu potraži Exit-ove promotere ili se informiši na našem sajtu o detaljnom programu.

Drugi korak: petak - WARM UP
Dva dana pred izbore u 17 lokala u Novom Sadu, 5 u Nišu i 15 u Beogradu biće organizovane warm up žurke koje za cilj imaju da podsete da su u nedelju izbori za predsednika Srbije i da nije svejedno ko će nam biti predsednik države u narednih 5 godina.

Treći korak: nedelja - VELIKI IZLAZAK
U nedelju 3. februara u Expo Centru i Plastiku u Beogradu, u SNP-u u Novom Sadu i u Studiu u Nišu će biti organizovani jednodnevni festivali na koji će moći da dođu svi oni koji glasaju tog dana. Žurke u nedelju u sva tri grada startuju u 17 časova. Od velikog broja izvođača koji će nastupiti izdvajamo:

Expo centar, Beograd: Goldie, Ritam Nereda, Darkwood Dub, Obojeni Program,...
Holovi Srpskog Narodng Pozorišta, Novi Sad, 6 stageova: Roni Size, Rambo Amadeus, Disciplina Kičme,...
Studio, Niš: Teri Francis, Vladimir Aćić, Aćim, Flo

Ulaznica za sve događaje u nedelju su svetleći prsti (od spreja koji se koristi na glasačkom mestu) koji potvrđuju da si glasao.

Ne dozvolite da drugi odlučuju o vašoj sudbini, nema zezanja.

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

rabindra

Pristupio: 10 Dec 2006
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Sub 26 Jan, 2008 19:58  Naslov:  Re: Exit-Izadji na izbore!BG-NS-NI!Goldie,Roni Size,Teri Fre Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Odium ::

Ulaznica za sve događaje u nedelju su svetleći prsti (od spreja koji se koristi na glasačkom mestu) koji potvrđuju da si glasao.

Jaoj, pokojni pradeda mi pričao, u njegovo vreme se to radilo sa opancima.. Dobiješ jedan, pa glasaš za nas, pa ti damo drugi...
Napredujemo, nego šta... Zbun

Poslednji izmenio rabindra dana Sub 26 Jan, 2008 23:36, izmenjeno ukupno 1 puta

Ookie

Pristupio: 25 Jan 2008
Studijska grupa: Sociologija

PorukaPoslao: Sub 26 Jan, 2008 20:22  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Ja ne znam... kako i organizatore festivala i muzicare uopste, nije sramota...

Alo bre, vi ste umetnici, vama nije mesto u politici, znaci najgora je stvar kad se neki muzicar bavi politikom... jbt... znaci strasno... STRASNO!!!!! stvarno mi je to glupo... i ja kao muzicar, nisam politicki orijentisan... i zabole me iskreno... uvek ce mi biti isto...

tako da...

(Bloody) Marry Poppins is so brutall!!!! Dethklok RULES!!!! Kez

Luna

Pristupio: 12 Feb 2007
Studijska grupa: neki drugi fakultet

PorukaPoslao: Sub 26 Jan, 2008 20:29  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

nemoj tako, a dinkic i djelic devedesetih, "pridji blize, pridji blize, da budemo zajedno..." LOL
uzas bwe, slusala sam ih uzivo na exitu Wall

Ookie

Pristupio: 25 Jan 2008
Studijska grupa: Sociologija

PorukaPoslao: Sub 26 Jan, 2008 20:30  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

znaci SMOR-STRASNO!!!!! koliko je samo fanova Riblja Corba izgubila kad se ovaj uclanio u stranku... daaaaaaj

(Bloody) Marry Poppins is so brutall!!!! Dethklok RULES!!!! Kez

Odium

PorukaPoslao: Sub 26 Jan, 2008 23:24  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

exit kao udruzenje ima puno pravo da poziva ljude na izbore,sto je sasvim normalno.on je nastao kao posledica jedne politike,protiv koje su se organizatori borili.ovo nema veze ni sa jednom strankom,vec cista kultura da se izadje na izbore.vrlo dobro znate da u pojedinim zemljama ne mozete npr da dobijete putne isprave ako ne izadjete na izbore.
nije sramota,vec super sto su nasli nacina da nateraju ioanko lenju naciju,koja misli da nista ne zavisi od njih.
podrzavam ovu akciju jer je najbolji nacin da se lud i mali narod kao sto su srbi dozove pameti pa uradi nesto pametno za svoju zemlju,osim sto vecina sedi i kritikuje druge.a to je strasno.

rabindra

PorukaPoslao: Sub 26 Jan, 2008 23:28  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

vrlo dobro znate da u pojedinim zemljama ne mozete npr da dobijete putne isprave ako ne izadjete na izbore.

A znaš li šta sve ne možeš u pojedinim zemljama?

Exit ima puno pravo. Isto kao što ja imam pravo da mi se to ne sviđa.

Samo ne znam kako će to Exit da natera "lenju naciju" bilo šta...

Poslednji izmenio rabindra dana Sub 26 Jan, 2008 23:35, izmenjeno ukupno 1 puta

Aleksa

Pristupio: 27 Jul 2007
Studijska grupa: Istorija umetnosti

PorukaPoslao: Sub 26 Jan, 2008 23:34  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

I bi UV marker....i vidi covek da je UV marker dobar i namnozi ga i posla u svima nam dostupne prodavnice...

Inace naravno da cu glasati, ali bas me zanimalo koliko dugo ostaje sprej na prstu i tako sam u toku dana (u prvom krugu izbora) proveravao na svom "black light-u", kad eto ti, vec do uvece ga vise nije bilo... Jedino da ne perete ruku ceo dan ako glasate ujutru kao ja...

locky21
Moderator

Pristupio: 25 Jan 2007

PorukaPoslao: Sub 26 Jan, 2008 23:37  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

e, a ja bi trebalo da trchim kutji da glasam , pa da trchim nazad da stignem na ove zhuraje Kez Kez Kez , pa bar da ste mi obezbedili neki prevoz tamo vamo tamo vamo, ovako mi ne odgovara Plez Kez Plez

fortissimus

Pristupio: 26 Jan 2008

PorukaPoslao: Sub 26 Jan, 2008 23:52  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

da, hoce li biti neki organizovan prevoz kao sto je bio za prvi izbrni krug?

Odium

PorukaPoslao: Ned 27 Jan, 2008 00:01  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

rabindra ::
vrlo dobro znate da u pojedinim zemljama ne mozete npr da dobijete putne isprave ako ne izadjete na izbore.

A znaš li šta sve ne možeš u pojedinim zemljama?

Exit ima puno pravo. Isto kao što ja imam pravo da mi se to ne sviđa.

Samo ne znam kako će to Exit da natera "lenju naciju" bilo šta...

tebi ako pogledas postove,niko nije uskratio pravo da ti se ovo ne svidja,niti je iko rekao bilo sta lose na tu cinjenicu.samo sam napisao da podrzavam ovo,a ako se to nekome ne svidja,ok njegov izbor.ne podizem exit u nebesa,vec samo govorim da imaju svako pravo da pozovu ljude na izvbore,kao jedan vidi institucije u ovoj zemlji,ponajvise okrenuta mladima.inace zurka pocinje u 17h,a ne verujem da cete glasati u osam ujutru i imati sprej do podneva.to sto exit zove na izbore,radi jer se i sam borio da pojedini sa izbornog listica ne dodju opet na vlast,tacnije da odu sa nje i neka barem pokusa da natera ljude da izadju,pa makar bilo i potpuno neuspesno.

rabindra

PorukaPoslao: Ned 27 Jan, 2008 00:14  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Naravno da mi niko ne brani da kažem da mi se to ne sviđa. Samo mislim da to što pišeš ne drži vodu...
Kao prvo, Exit oslovljavaš kao on, kao da je to neko homogeno telo koje se bori, pokušava, bla, bla... A zapravo je organizacija koja očigledno ima interes. Što nije ništa loše, naravno.
A onda kažeš da je to radi kulture izbora, a sa druge strane pominješ pojedine sa glasačkog listića.
Neću da te uvlačim u neku raspravu, ako nemaš potrebu da objašnjavaš, samo me malo nervira to što sa svih strana viču na mene da izađem na izbore...
I još žurka na koju ne mogu da dođem ako mi ne svetli prst... Molim te...

Amazonka

Pristupio: 21 Maj 2007
Studijska grupa: Etnologija i antropologija

PorukaPoslao: Ned 27 Jan, 2008 00:22  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Kao neko ko gotovo da ne slusha apolitichnu muziku, potpuno razumem i podrzhavam preplitanje muzike i politike, ali samo u odredjenim kontekstima.
Medjutim, ritam nereda?
Ja kad sam poslednji put pogledala nije bilo nacional-socijalistichkih opcija na glasachkim listicjima. Istina, ima radikala, pa je mozhda to to.

U svakom sluchaju, meni se exit gadi, gadi mi se od onog dana kad su pustili one naci blek metalce da sviraju na festivalu koji promovishe neki kurchev multikulturalizam. Mislim, jeste to ona tamna strana ultikulturalizma, ili bar pochetnichka greshka u shvatanju demokratije (i ona greshka koja je meni ogadila demokratiju zauvek), kao mozhesh da pustish i naciste da kazhu shta imaju. E pa ne mozhesh. A narochito ne kad to nema nikakvu dublju politichku pozadinu nego je naci blek metal ovde popularan pa to znachi vishe prodatih krata.
E pa jebo vas i ritam nereda i izbori i posebno egzit. Smrdljivi kapitalisti.

A i skupili bendove.... sve moj do mojega. 'Ajde ovi strani i nekako, ali brate...

"... and then Jack chopped down the beanstalk, adding murder and ecological vandalism to the theft, enticement and trespass charges already mentioned, but he got away with it and lived happily ever after without so much as a guilty twinge about what he had done. Which proves that you can be excused just about anything if you're a hero, because no one asks inconvenient questions."

Luna

Pristupio: 12 Feb 2007

PorukaPoslao: Ned 27 Jan, 2008 00:22  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

rabindra ::

LOL

locky21
Moderator

Pristupio: 25 Jan 2007

PorukaPoslao: Ned 27 Jan, 2008 00:29  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Citat:

a meni svetlenje prstitja povlachi da verovartno ne mogu da stignem na zhurku Tuzan LOL Tuzan .......................ja sam u loshijem polozhaju zbog prebivalishta, ne mozhe to tako, netju da me diskriminishu, uaaaaaaaaa Plez Plez Plez Kez Kez Kez

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Idi na stranu 1, 2  Sledeca

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1798 Attacks blocked