Indeks

z
z

Korisničko ime: Šifra: Zapamti me
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Meni
Forum Početna
Korisničke grupe Korisničke grupe
 Chat
Skriptarnica Skriptarnica
Pravilnik Pravilnik
Lista članova Lista članova
Statistika Statistika
Uprava Uprava

Autor Poruka

Kilya

Pristupio: 16 Nov 2006
Studijska grupa: Psihologija

PorukaPoslao: Pet 09 Mar, 2007 19:18  Naslov:  Filozofijada? Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

da li neko zna nesto o filozofijadi ove godine?cula sam da je u pitanju kopaonik,ali me zanima ko sve moze da ide,kad je tacno i sl.

Pogledaj profil korisnikaPošalji privatnu poruku  

Hibiskus

Pristupio: 15 Feb 2007
Studijska grupa: neki drugi fakultet

PorukaPoslao: Sub 10 Mar, 2007 21:53  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

kod nas (u NS) još nema nikakvih vesti

flyin ovary

Pristupio: 20 Nov 2006
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Ned 11 Mar, 2007 00:00  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

wtf is filozofijada? Smajli

Despina

Pristupio: 22 Apr 2007
Studijska grupa: Istorija

PorukaPoslao: Ned 22 Apr, 2007 13:10  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Pa, valjda isto sto i elektrijada i pravnijada. Namig

“We study the problem. We’ve been studying it for damn well near a century, yes, but we get no further with our studies. You’ve got a good home here, good loving parents. You’ve got not too bad of a brain! Is it some devil that crawls inside of you?”

Nico

Pristupio: 19 Apr 2006

PorukaPoslao: Ned 22 Apr, 2007 14:02  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

I Primatijada LOL

To su nesto kao 'rekreativne nastave' studenata odredjenih fakulteta, tj. formalno, to su kao neka predstavljanja studentskih radova i sportska takmicenja, ali vecina se ionako slepa u statusu navijaca Smajli
Inace je posebno zabavno sto cak i ljudi koji posecuju te manifestacije, kolektivno ih nazivaju "JADE" Kez

locky21
Moderator

Pristupio: 25 Jan 2007
Studijska grupa: Filozofija

PorukaPoslao: Ned 22 Apr, 2007 14:35  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Nico ::

, kolektivno ih nazivaju "JADE" Kez

chek,chek, malo: "JADE" su kudikamo shiri pojam od studentskih bahanalija,kao npr. PIHTIJADA,KOBASICIJADA,RAKIJADA,KUPUSIJADA.......... Kez Kez Kez

VelvetX
Administrator

Pristupio: 12 Apr 2006
Studijska grupa: Istorija umetnosti

PorukaPoslao: Ned 22 Apr, 2007 14:37  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Citat:
chek,chek, malo: "JADE" su kudikamo shiri pojam od studentskih bahanalija,kao npr. PIHTIJADA,KOBASICIJADA,RAKIJADA,KUPUSIJADA.......... Kez Kez Kez

...ili SLANINIJADA u Kacarevu, gde planiram da odem vec jedno 5-6 godina unazad. Smajli

djaguard

Pristupio: 19 Jan 2007
Studijska grupa: Psihologija

PorukaPoslao: Ned 22 Apr, 2007 16:24  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Da da, ja sam bas nedavno cula za tu neku takvu "jadu" studenata PMF-ova.. Idu na Ohrid ljudi, lepo im Kez

EDIT: Upravo sam skapirala da je TO Primatijada (PRIrodno MATematicki .. )!! Bravo D!

Andza

Pristupio: 26 Jan 2007

PorukaPoslao: Ned 22 Apr, 2007 17:54  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

hm.. Hibiskuse raspitaj se u savezu kod Matijevica *savez je tamo gde i unija on organizuje filozofijadu ... mislim da je 90e i da bi jako brzo trebao da se prijavis ako zelis da ides Namig

timon
Upozorenja : 4
Moderator

Pristupio: 06 Jul 2006

PorukaPoslao: Ned 22 Apr, 2007 21:59  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

e, ja sam jednom bio na bostanijadi Kez

Andza

Pristupio: 26 Jan 2007

PorukaPoslao: Pon 23 Apr, 2007 00:00  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

brali ste bostan??

Joca

Pristupio: 25 Apr 2006

PorukaPoslao: Pon 23 Apr, 2007 00:07  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

Ja sam bila na slaninijadi...a mrzim slaninu...

Today a young man on acid realised that all matter is merely energy condensed to a slow vibration, that we are all one conciousness experiencing itself subjectivly. There is no such thing as death, life is only a dream and we are the imagination of ourselves.

timon
Upozorenja : 4
Moderator

Pristupio: 06 Jul 2006

PorukaPoslao: Pon 23 Apr, 2007 03:56  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ne, zdrali smo bostan... zapravo i nije bilo tako zanimljivo kao sto ime obecava Tuzan

Hibiskus

Pristupio: 15 Feb 2007

PorukaPoslao: Pon 23 Apr, 2007 10:49  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

ne tovi se papagaj uoči božića, jbg

možda se ode sledeće godine, sada se nema love za sve

JukeAtz
Moderator

Pristupio: 02 Dec 2006

PorukaPoslao: Pon 23 Apr, 2007 14:02  Naslov:  (Bez naslova) Odgovoriti sa citatomDno straneNazad na vrh

@bostanijada
Joj... ovde, u okolini SDa, u Sipanici (Osipaonici, prim. prev.)?
Huhuhu to je takvo komercijalno seljačko sranje, čak se bira i Miss Bostanijade (like, najlepša bostandžika, for sure)

@Slaninijada
E, prošao sam par puta kroz Kačarevo, ali nije mi baš toliko primamljivo delovala x)) lolz... Mada, to mi malo jezivo zvuči - imali smo mi ovde nešto što se zvalo Svinjska daća... hmz i zaista je bilo grozno gledati takmičenje u dranju svinja... bwaxa

Prikaži poruke iz poslednjih:      
Napiši novu temuOdgovori na poruku Pogledaj prethodnu temuPošaljite email-om prijatelju.Ko je sve pogledao ovu temu?Snimi ovu temu kao fajlPrintable versionPogledaj sledeću temu
Idi na stranu 1, 2, 3  Sledeca

Sva vremena su GMT + 2 sata
Prevod by CyberCom
1798 Attacks blocked